Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

14:58 | 10 Αυγούστου 2022
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ο Ανύπαρκτος κ. Χαρδαλιάς!

δημοσίευση στις 22/09/2020 07:59
Ο Ανύπαρκτος κ. Χαρδαλιάς!

Βουλιάζει ο Χαρδαλιάς στα λασπόνερα της Θεσσαλίας!

Με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε πλήρη ακινησία και τον κ. Χαρδαλιά, υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, να κάνει 4 ολόκληρες ημέρες να παρευρεθεί στον τόπο της καταστροφής, οι κάτοικοι της Θεσσαλίας προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ανεπανόρθωτες ζημίες που υπέστησαν από τη θεομηνία. Η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την επάνοδο των κατοίκων στην κανονικότητα.

Αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Χαρδαλιά, είναι να ασχολείται με την κατάστρωση σχεδίων περιορισμού των ελευθεριών μας, αφού συνεχώς συσκέπτεται για το πότε θα ανακοινώσει των περιορισμό των μετακινήσεων των Αθηναίων από τις 22:00 το βράδυ και το πώς θα γονατίσει για ακόμη μια φορά την οικονομία, σε πολύ λίγες εβδομάδες από σήμερα, με νεο lockdown.

Αντί να τρέχει να καταστρώνει σχέδια αποκαταστάσεως των ζημιών, ασχολείται με νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα! Δυστυχώς ο κωρονοσερίφης, δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στα στοιχειώδη καθήκοντα του, κρίνεται ανεπαρκείς και σταδιακά επικίνδυνος για τους Έλληνες πολίτες, αφού οι αποφάσεις του παραπέμπουν σε εποχές χούντας. Όλα δείχνουν ότι η χούντα έχει επιβληθεί στη χώρα μας, με κύριο εκτελεστικό όργανο τον κ. Χαρδαλιά.

Στα του καιρού τώρα, ο καιρός στο 3ο δεκαήμερο του μήνα θα εναρμονιστεί με τα "πρότυπα" των εποχών και θα το "καταφέρει", καθώς ατμοσφαιρικές διαταραχές που θα προσεγγίσουν την χώρα από τα δυτικά και θα προκαλέσουν κύματα βροχοπτώσεων, ιδιαίτερα αισθητά στην δυτική Ελλάδα. Δύο, ατμοσφαιρικές διαταραχές αναμένεται να κυριαρχήσουν κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών, με έμφαση το Σαββατοκύριακο με μια έντονη κακοκαιρία, για την οποία θα δώσουμε λεπτομέριεςε προσεχώς.
Διαβάστε επίσης