Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

01:13 | 07 Δεκεμβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Με δροσιά έρχεται το... φθινόπωρο!

δημοσίευση στις 21/09/2020 08:06
Με δροσιά έρχεται το... φθινόπωρο!

Με Βοριάδες και δροσιές μπαίνουμε στο φθινόπωρο!

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ευχόμαστε να πέφτουμε έξω, αλλά δυστυχώς η επαλήθευση των προγνωστικών στοιχείων φέρνει οδυνηρές συνέπειες στο γενικό πληθυσμό που δοκιμάζεται μετά το πέρας της οποιασδήποτε έντονης κακοκαιρίας. Δυστυχώς, οι καταστροφές ήταν αναμενόμενες, ελπίζαμε μόνο να μην είχαμε νεκρούς και να ήταν ποιο ήπια τα φαινόμενα. Δείτε το ιστορικό του Μεσογειακού κυκλώνα από τη σελίδα μας, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Μεγάλα ύψη βροχής που προσέγγισαν τα 400 χιλιοστά, σημειωθήκαν σε αρκετές Περιοχές, ενώ οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα στη Δυτική Ελλάδα. Μέσα Φυσικά στην τεράστια έκταση της χώρας, υπήρξαν και περιοχές που βίωσαν το φαινόμενο ποιο ήπια. Αυτό Φυσικά δεν σημαίνει ότι το φαινόμενο δεν ήρθε. Η ετοιμότητα πρέπει να είναι ετοιμότητα και η… εντιμότητα προς την επιστήμη… εντιμότητα. Αυτό για μερικούς που διαμαρτύρονται!

Το ότι είχαμε ήπια φαινόμενα σε κάποιες Περιοχές, δεν είναι αιτία αυτή να διαμαρτύρεται κάποιος, αλλά ευκαιρία να προσευχηθεί στον ύψιστο που γλίτωσε τα χειροτέρα ο ίδιος, βλέποντας το θρήνο και την απόγνωση που βιώνουν συνάνθρωποι του. Εκτός εάν ο μαζοχισμός κυριαρχεί στην εποχή μας και η αναισθησία μας έχει κυριεύσει! Οι ανακοινώσεις αποσκοπούν στην προστασία του πολίτη, ασχέτως του αποτελέσματος για ορισμένες περιοχές!

Στην εξέλιξη του καιρού να έρθουμε τώρα. Η επίσημη ημερολογιακή είσοδο μας στο φθινόπωρο από σήμερα, θα γίνει με δροσούλες και ηλιοφάνεια, ενώ μέσα στην εβδομάδα, σποραδικές βροχές αναμένονται εκ νέου στα Δυτικά, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο από θέμα εντάσεως των φαινομένων. Από εκεί και πέρα, η επόμενη εβδομάδα, θα είναι ποιο φθινοπωρινή, έστω και εάν η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, ανεβεί σταδιακά κοντά στους 32 βαθμούς.

fm

Διαβάστε επίσης