Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

04:44 | 18 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Έρχεται ο Ρωσικός Χειμώνας!

δημοσίευση στις 04/03/2022 21:03
Έρχεται ο Ρωσικός Χειμώνας!

Παρατεταμένη περίοδο ψύχους στην Ελλάδα!

Με πολύ άγριες διαθέσεις, εν μέσω πολεμικής κρίσης, έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο του φετινού χειμώνα, ο oποίος μοιάζει ατελείωτος! Πολύ σύντομα η Ρωσική αρκούδα, εκτός από βόμβες που ρίχνει στην Ουκρανία, θα εξαπολύσει σφοδρή επίθεση και στη Μεσόγειο, με τη χώρα μας να βρίσκεται στο στόχαστρο του… Ρωσικού χειμώνα, ως αντίποινα για τις επικίνδυνες θέσεις και κινήσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Ουκρανικό ζήτημα!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα πολύ δυνατό και παρατεταμένο κύμα χιονοπτώσεων, το οποίο θα απασχολήσει τη χώρα μας από το τέλος της επόμενης εβδομάδας και για... απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Πολικές αέριες μάζες Ρώσικης προελεύσεως, θα κατακλύσουν την περιοχή μας και θα δώσουν παράταση στο φετινό χειμώνα, ο οποίος δεν θέλει να τελειώσει με τίποτα! Εντυπωσιακά χαμηλές θερμοκρασίες, για την εποχή, θα επικρατήσουν στη χώρα!

Η μεταβολή του καιρού, θα γίνει αισθητή από το τριήμερο της Καθαρός Δευτέρας, όπου ανοίγει ο δρόμος για μια αλληλουχία κακοκαιριών στη χώρα μας, που θα μας οδηγήσει σταδιακά στην έλευση πολικών αερίων μαζών, που θα φέρουν εκτεταμένες και σφοδρές χιονοπτώσεις, ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές, στο διάστημα 9 με 20 Μαρτίου. Στο παραπάνω χρονικό διάστημα, η χώρα μας θα βιώσει ένα πολύ βαρύ χειμώνα!

Εφοδιαστείτε με προμήθειες, καθώς οι χιονοπτώσεις θα είναι σφοδρές και θα επηρεάσουν και πεδινά τμήματα της χώρας! Οι πιθανότητες για ένα τέτοιο σενάριο είναι αρκετά αυξημένες, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείτε έγκαιρα, καθώς από τη Δευτέρα οι τιμές σε όλα τα αγαθά θα αυξηθούν κατακόρυφα και εντυπωσιακά! Εφοδιαστείτε με καυσόξυλα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και τρόφιμα, όσο οι τιμές παραμένουν στα σημερινά επίπεδα!

Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτή και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς, με έκτακτα δελτία. Αναλυτικές λεπτομέρειες θα δίνονται στο Radio Xalazi αλλά και στο Xalazi Tv καθημερινά 22:30 – 00:00 το βράδυ. Για σύνδεση με το Radio ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Για σύνδεση με την τηλεόραση ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Συνεχείς ενημέρωση!

Διαβάστε επίσης