Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

04:07 | 18 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ποδαρικό και καλό καιρό κάνει το 2023!!!

δημοσίευση στις 01/01/2023 08:32
Ποδαρικό και καλό καιρό κάνει το 2023!!!

Χωρίς ενδιαφέρον το πρώτο 10ήμερο Ιανουαρίου!!!

Μια χρονιά ξεκινάει από την αρχή και το σίγουρο, είναι ότι θα φέρει μαζί της καταιγιστικές εξελίξεις! Σας ευχόμαστε να έχετε δύναμη και υγεία, ώστε να μπορέσετε να προσπεράσετε τις αναπάντεχες δυσκολίες και ανατροπές που κρύβει η χρονιά που μόλις ξεκινάει. Μια χρονιά που θα μας στερήσει, πολλά πράματα που θεωρούσαμε δεδομένο, ότι δεν θα τα χάσουμε ποτέ! Έχοντας αυτό στο νου μας, ας καταστρώσουμε σχέδιο δράσης και επιβίωσης, καθώς ο νέος χρόνος, μπορεί για την ώρα να δείχνει ένα όμορφο νεογέννητο μωράκι, αλλά κατά βάθος είναι ένας διαβολάκος, ο οποίος σύντομα θα μεταμορφωθεί σε διάβολο!!!

Να έρθουμε τώρα στα καιρικά μας, τα οποία δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να πούμε πολλά! Σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν, είτε με τεχνητό τρόπο είτε με φυσικό τρόπο, δεν θα μπορούσε να μην μείνει απ'έξω από αυτό παιχνίδι ο καιρός! Το τελευταίο πεντάμηνο, εμφανείς είναι η απουσία καιρικού ενδιαφέροντος στην περιοχή μας! Μερικές μικρές παρενθέσεις που σημειώθηκαν, δεν είναι ικανές να ανατρέψουν τη γενική εικόνα του καιρού! Και όπως όλα δείχνουν, η παρατεταμένη καλοκαιρία θα συνεχιστεί, έως τουλάχιστον το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου! Ο νέος χρόνος κάνει ποδαρικό με καλό καιρό!

Το μέγα ερώτημα είναι... αν, πως, πότε και με ποιο τρόπο θα αλλάξει αυτή η ασυνήθιστη καλοκαιρία που επικρατεί εδώ και 5 μήνες!!! Ένα άλλο ερώτημα φυσικά που κυριαρχεί, είναι εάν αυτά τα παράξενα καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην λεγομένη κλιματική αλλαγή ή μήπως μέσω της τεχνολογίας, κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα να χαλάσουν τον πλανήτη μας! Ακόμη και σε αυτό τον τομέα, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει κάνει θαύματα και ο έλεγχος του καιρού είναι πλέον πραγματικό γεγονός!!!

Όπως και να έχει είτε είναι ένα σκοτεινό σχέδιο, είτε μια σκληρή πραγματικότητα, ο άνθρωπος θα βρει τον τρόπο να επιβιώσει και να πάει παρακάτω! Σίγουρα όμως δεν θα τα καταφέρουν όλοι! Είδαμε για παράδειγμα τι έγινε στις Η.Π.Α πριν μερικές ημέρες, όπου θερμοκρασίες των -50 βαθμών Κελσίου πάγωσαν στην κυριολεξία τους πάντες και τα πάντα! Από ζώα μέχρι ανθρώπους! Τα καιρικά φαινόμενα λοιπόν, θα είναι κάτι που θα βρούμε μπροστά μας! Ας προετοιμαστούμε για αυτά που θα συμβούν!

Μην ξεχνάμε ότι πολύ σύντομα έρχεται και η ενεργειακή κρίση! Φανταστείτε να σκάσει ένας χιονιάς και ξαφνικά να μην έχετε ούτε ρεύμα, ούτε φαγητό, ούτε νερό! Τι έχετε κάνει από τώρα, για να μην πιαστείτε στον ύπνο; Τα γεγονότα είναι κοντά και σύντομα θα τα δούμε όλοι μας! Όταν αλλάξει ο καιρός, θα πονέσει κόσμος! Εσείς είστε έτοιμοι; Εάν όχι, δεν έχετε άλλο χρόνο! Τα γεγονότα ξεκινούν πολύ σύντομα και θα είναι σκληρά για όλους! 

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Διαβάστε επίσης