Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

08:16 | 08 Δεκεμβρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ψήνεται νέο κύμα χιονοπτώσεων!!!

δημοσίευση στις 19/02/2021 08:33
Ψήνεται νέο κύμα χιονοπτώσεων!!!

Ο Μάρτιος θα φέρει τα χιονια στις αυλές μας!

Με ήπιο καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. Πρόσκαιρα ωστόσο, ατμοσφαιρική διαταραχή θα κατέλθει το Σαββατοκύριακο στη χώρα μας προερχομένη από τα Βορειοανατολικά, αλλάζοντας πρόσκαιρα το καιρικό σκηνικό στη Θράκη, τη Χαλκιδική, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Βοιωτία, το Αιγαίο και την Κρήτη.

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στις παραπάνω περιοχές έως το μεσημέρι της Δευτέρας, με βροχές σε πεδινές περιοχές αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από την Τρίτη ο καιρός θα βελτιωθεί στα Ανατολικά και πλέον, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί κάλος κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας.

Στην περεταίρω εξέλιξη του καιρού, θερμές αέριες μάζες θα μας προσεγγίσουν, ανεβάζοντας τον υδράργυρο. Ομίχλες θα σημειωθούν τη νύχτα και νωρίς το πρωί! ΩΣΤΟΣΟ ο χειμώνας δεν τελειώνει εδώ! Με βάση και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, ισχυρό κύμα πολικού ψύχους αναμένεται να επεκταθεί από τη Ρωσία προς την Ευρώπη, σταδιακά από τις 28 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ!

Το κύμα ψύχους που είναι συσσωρευμένο στην περιοχή της Ρωσίας, θα ξεχυθεί από τις αρχές Μάρτιου σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, φτάνοντας και στη χώρα μας το χρονικό διάστημα μεταξύ 05 και 13 Μαρτίου, προκαλώντας σφοδρές χιονοπτώσεις σε πεδινές περιοχές, αλλά και βέβαια πολικές θερμοκρασίες! Ας εκμεταλλευτούμε την καιρική ησυχία των επομένων ημερών για να οργανωθούμε, καθώς ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ!

Ο Μάρτης θα επαληθεύσει φέτος ότι είναι... γδάρτης, καθώς δεν θα είναι το μόνο κύμα χιονοπτώσεων που θα μας χαρίσει ο Μάρτιος. Καθώς θα διανύουμε το δεύτερο 15νθήμερο, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η χώρα μας θα ξαναχτυπηθεί από νέο κύμα! Όλα αυτά θα τα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα, ώστε να λάβετε όλα τα μέτρα προστασίας και ετοιμότητας.

Νεότερες πληροφορίες θα δίδονται καθημερινά στο Xalazi Radio 21:00 – 00:00 τη νύχτα και στο Xalazi Tv καθημερινά 20:00 - 20:30 το βράδυ. Για σύνδεση με το Radio Xalazi KΛΙΚ ΕΔΩΓια σύνδεση με το Xalazi Tv ΚΛΙΚ ΕΔΩΚαι κάθε πρωί 07:00 - 11:00 ακούς Γιώργο Τράγκα ''EN AΘΗΝΑΙΣ'' στο Radio Xalazi και κάθε απόγευμα 18:00 - 20:00 βλέπεις Γιώργο Τράγκα ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ'' στο Xalazi Tv, για σωστή ενημέρωση!

 

Διαβάστε επίσης