Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

20:54 | 23 Οκτωβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Τα πρώτα σκιρτήματα του... χειμώνα!

δημοσίευση στις 19/10/2020 13:37
Τα πρώτα σκιρτήματα του... χειμώνα!

Eπικράτηση βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας

Πτώση παρουσιάζει σήμερα η θερμοκρασία, ενώ δεν λείπουν και οι παροδικές βροχές στα Ανατολικά και Νότια. Το Βοριαδάκι φέρνει στη χώρα μας, τα πρώτα σκιρτήματα του χειμώνα και το κρύο.. άρχισε να γίνεται αισθητό. Ας προετοιμαστούμε γιατί ο χειμώνας δείχνει να έχει άγριες διαθέσεις. Δεν χάνουμε χρόνο! Eεπισκεπτόμαστε το elpisesper-ida.gr και ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας. Το νέο eshop είναι ήδη κοντά μας, ανανεωμένο και πλήρως λειτουργικό. Μπες, δες και... με ένα κλικ έχεις στην πόρτα σου αυτό που θες! Ακόμη το σκέπτεστε;

Ψυχρό μέτωπο από την κεντρική Ευρώπη, αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από σήμερα, καθώς αυτό κινείται γρήγορα νοτιοανατολικά, με αποτέλεσμα την μεταφορά αρκετά ψυχρότερου αέρα που θα οδηγήσει στην πτώση της θερμοκρασίας. Η όλη αυτή εξέλιξη θα οδηγήσει στη σύγκρουση ψυχρών και θερμών αερίων μαζών πάνω από τη χώρα μας, σχηματίζοντας βαρομετρικό χαμηλό προς τα νότια θαλάσσια τμήματα.

Κλείνοντας να σας υπενθυμίσουμε: Το Xalazi Tv ξεκίνησε και σας περιμένει. ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ21:00 Το μεροκάματο ενός ληστή (Ελληνική Ταινία), 21:20 Εarth Tv (O καιρός στον κόσμο Live), 21:25 Καιρικό δελτίο Ειδήσεων, 21:30 Greek Meteo News (Αναλυτική Καιρική Ενημέρωση), 22:30 Καιρικό δελτίο Ειδήσεων, 22:35 Ο καιρός, 22:40 Η Απάτη της κλιματικής αλλαγής (Είσαι σίγουρος ότι φταις εσύ για την αλλαγή του κλίματος;), 00:00 Γιώργος Τράγκας ως Ελεύθερος σκοπευτής σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα. (Πολιτική εκπομπή).

Διαβάστε επίσης