Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

17:13 | 09 Μαΐου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας...

δημοσίευση στις 19/10/2020 10:11
Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας...

Τα πρώτα ψεγάδια του... βαθέως φθινόπωρου!

Ψυχρό μέτωπο από την κεντρική Ευρώπη, αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από σήμερα, καθώς αυτό κινείται γρήγορα νοτιοανατολικά, με αποτέλεσμα την μεταφορά αρκετά ψυχρότερου αέρα που θα οδηγήσει στην πτώση της θερμοκρασίας. Η όλη αυτή εξέλιξη θα οδηγήσει στη σύγκρουση ψυχρών και θερμών αερίων μαζών πάνω από τη χώρα μας, σχηματίζοντας βαρομετρικό χαμηλό προς τα νότια θαλάσσια τμήματα.

Παράλληλα αναμένεται η επικράτηση πολύ ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο και τα ανατολικά. Ως αποτέλεσμα του συνδυασμού όλων των παραπάνω, θα έχουμε και την εκδήλωση βροχών και σποραδικών καταιγίδων στις Σποράδες, την Αν. Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα στα ορεινά θα είναι ποιο αξιόλογα. H πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη, στα Ανατολικά και Νότια. 

Κλείνοντας να σας υπενθυμίσουμε: Το Xalazi Tv ξεκίνησε και σας περιμένει. ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ: 21:00 Το μεροκάματο ενός ληστή (Ελληνική Ταινία), 21:20 Εarth Tv (O καιρός στον κόσμο Live), 21:25 Καιρικό δελτίο Ειδήσεων, 21:30 Greek Meteo News (Αναλυτική Καιρική Ενημέρωση), 22:30 Καιρικό δελτίο Ειδήσεων, 22:35 Ο καιρός, 22:40 Η Απάτη της κλιματικής αλλαγής (Είσαι σίγουρος ότι φταις εσύ για την αλλαγή του κλίματος;), 00:00 Γιώργος Τράγκας ως Ελεύθερος σκοπευτής σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα. (Πολιτική εκπομπή).

Και φυσικά στη συνεχή ροη του προγράμματος, ενδιαφέροντα καιρικά και όχι μόνο βίντεο! Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Και βέβαια Radio Xalazi, με το προγραμμα να αρχίζει από τις 19:00 το απόγευμα. Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης