Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

23:40 | 20 Οκτωβρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Χαλάει και πάλι ο καιρός!

δημοσίευση στις 27/09/2020 10:06
Χαλάει και πάλι ο καιρός!

Επιστρέφουν οι βροχές τη Δευτέρα!

Βαρομετρικό χαμηλό στα Βόρεια Βαλκάνια επηρέασε τον καιρό της χώρας μας το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Το ψυχρό του μέτωπο διέσχισε τη χώρα μας από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, προκαλώντας βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά και τα κεντρικά ηπειρωτικά. Σύμφωνα με το Ε.Α.Α., τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στην Ήπειρο και το Κεντρικό Ιόνιο.

Παράλληλα επικράτησαν ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων στο Ιόνιο και νοτίων διευθύνσεων στο Αιγαίο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ μετά το μεσημέρι οι άνεμοι στο Αιγαίο στράφηκαν σε δυτικούς με την έντασή τους στο Βόρειο Αιγαίο να φτάνει πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ. Βελτιωμένος είναι πλέον ο καιρός σήμερα Κυριακή, αλλά τοπικές βροχές θα εξακολουθήσουν στα Δυτικά, ενώ από τη νύχτα αναμένεται εκ νέου επιδείνωση!

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου δευτερεύουσα διαταραχή θα απασχολήσει εκ νέου τη χώρα μας με βροχές, καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Και πάλι ωστόσο, δεν φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά η Ανατολική και Νότια Ελλάδα, όπου οι όποιες βροχές σημειωθούν θα είναι πρόσκαιρες. Η θερμοκρασία, παρά τη μικρή άνοδο, θα παραμείνει κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Κλείνοντας να σας ανακοινώσουμε πως από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε την τηλεόραση του Xalazi, το πρώτο καιρικό κανάλι της χώρας. Το πρόγραμμα μας θα είναι 24ωρο, με ενδιαφέρουσες καιρικές και όχι μόνο εκπομπές, με κορυφαία συνεργασία, την αναμετάδοση της εκπομπής του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Τράγκα ''ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ'', κάθε πρωί 07:00 - 11:00 με ζωντανή εικόνα. Δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης