Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

12:51 | 28 Νοεμβρίου 2022
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ισχυρές καταιγίδες έως τη Δευτέρα!

δημοσίευση στις 25/09/2020 19:05
Ισχυρές καταιγίδες έως τη Δευτέρα!

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός απόψε!

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και τις τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η κακοκαιρία θα εστιαστεί κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Αιτία για τη μεταβολή του καιρού είναι ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα μας το Σάββατο, με αποτέλεσμα και την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η θερμοκρασία στα Δυτικά και στα βόρεια, δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους 31 βαθμούς, με σταδιακή πτώση από το βράδυ. Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, αναμένεται εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας, με τη μέγιστη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 28 βαθμούς στα ανατολικά, τους 22 βαθμούς στα Βόρεια και τους 27 βαθμούς στο Αιγαίο.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου τα φαινόμενα θα είναι ποιο εξασθενημένα και θα εστιάζονται στα δυτικά και στα Δωδεκάνησα. Τη Δευτέρα πάντως, αναμένεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού από τα Βορειοδυτικά, καθώς θα ακολουθήσει δευτερεύουσα διαταραχή, η οποία θα δώσει βροχές στα Δυτικά και τα Κεντρικά. Παράλληλα, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, θα σημειωθούν και οι πρώτες χιονοπτώσεις στα Βόρεια ορεινά!

Την ώρα που αναμένονται εκ νέου έντονα καιρικά φαινόμενα, ο κ. Χαρδαλιάς, η Πολιτική Προστασία και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αντί να σκέφτονται πως θα αποκατασταθούν το συντομότερο τα προβλήματα από την προηγούμενη κακοκαιρία, εξακολουθούν να καταστρώνουν σχέδια περιορισμού των ελευθεριών του ανθρώπου. Ο άφαντος Πρωθυπουργός και ο υφιστάμενος Πολιτικής Προστασίας, το παίζουν κωρονοσερίφηδες, την ώρα που ο λαός υποφέρει, από τα προβλήματα του Ιανού. Ας παραιτηθούν σήμερα!

Προηγούμενο Άρθρο:
Χαλάει και πάλι ο καιρός!
Επόμενο Άρθρο:
Επανέρχονται οι βροχές...
Διαβάστε επίσης