Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:53 | 13 Ιουλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ!

δημοσίευση στις 24/01/2022 12:32
Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ!

Το χάος έφερε στην Αθήνα η ''ΕΛΠΙΔΑ''!

Κατέφθασε ο χιονιάς και στην Αθήνα και πλέον ολόκληρος ο Νομός Αττικής έχει παραδοθεί στην αγκαλιά της Ελπίδας. Το ίδιο ισχύει για ολόκληρη την Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ελλάδα, καθώς επίσης τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ένας πρωτόγνωρος για τα Ελληνικά δεδομένα χιονιάς… μόλις ξεκινά! Οι χιονοπτώσεις θα είναι σφοδρότατες και θα συνοδεύονται από χιονοθύελλες.

Τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν έως την Τετάρτη. Λεπτομέρειες όμως για το ποιες περιοχές θα εξακολουθούν να επηρεάζονται και την Τετάρτη, θα δώσουμε σε επόμενο δελτίο μας. Στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, κατά βάση θα επικρατεί καλός καιρός, ωστόσο στη Μακεδονία και τη Θράκη, για λίγη ώρα δεν αποκλείεται σήμερα, να σημειωθούν ασθενείς νιφαδοπτώσεις κατά τόπους. Παγετός θα επικρατεί σε πολλές περιοχές!

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Ο χιονιάς έφτασε και θα είναι σφοδρός! Οι χιονοπτώσεις θα συνεχίζουν ακατάπαυστα έως την Τρίτη το απόγευμα. Στη συνέχεια ο χιονιάς θα συνεχιστεί με αυξομειώσεις στην ένταση του. Καλή απόλαυση σε όλους και προσοχή! Το κυρίως πιάτο δεν έχει έρθει ακόμη. Τα χειρότερα έρχονται μετά τις 18:00 το απόγευμα σήμερα και έως τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, όπου αναμένουμε πρωτόγνωρη χιονόπτωση!

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ…

Πλέον το φαινόμενο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αναμένεται να αποκλειστούν πολλές περιοχές από το ύψος του Βόλου και Νοτιότερα. Οι περιοχές που θα χτυπήσει ο σφοδρός χιονιάς είναι: Μαγνησία, Σποράδες, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αττική, Βόρεια – Βορειοανατολική – Κεντρική – Ανατολική – Νότια – Νοτιοανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Στις παραπάνω περιοχές αναμένονται ιστορικές χιονοπτώσεις!

Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για την επικινδυνότητα του φαινόμενου. Με απολυτή επιτυχία προβλέψαμε όλες τις φάσεις της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΔΑ, ώστε να έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε. Πλέον είναι πολύ αργά! Προλάβετε να εφοδιαστείτε με τρόφιμα και νερό για 7 ημέρες. Σε ορεινά και ημιορεινές περιοχές αναμένεται να αποκλειστούν χωριά για πολλές ημέρες. Μεγάλα προβλήματα θα προκύψουν και στα πεδινά, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αναλυτικές λεπτομέρειες θα δίνονται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο μας. Σήμερα από τις 14:00 το μεσημέρι, συνεχείς ενημέρωση. Για να δείτε την εκπομπή κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Για να ακούσετε την εκπομπή κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ. !!!

Προηγούμενο Άρθρο:
Υπάρχει άραγε... ΕΛΠΙΣ;
Επόμενο Άρθρο:
Τhe Great Nightmare!
Διαβάστε επίσης