Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

14:26 | 28 Μαΐου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ!

δημοσίευση στις 25/07/2021 16:00
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ!

Στα ύψη και πάλι ο υδράργυρος τη νέα εβδομάδα!

Το ισχυρό μελτέμι που κυριάρχησε τις τελευταίες ημέρες, έριξε τη θερμοκρασία σε… κανονικά επίπεδα, ενώ σημειώθηκαν και καταιγίδες, από ένα σύστημα που χτύπησε με σφοδρότητα την Κεντρική Ευρώπη. Τα πολύ έντονα καυσωνικά διαστήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και οι εκτεταμένες πλημμύρες, δημιουργούν ερωτηματικά! Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων μηνών, είναι μια φυσική διαδικασία ή… τα προκαλεί ο άνθρωπος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας; Μπορούμε να δημιουργούμε τον καιρό που θέλουμε; Η απάντηση είναι ΝΑΙ και... το Xalazi Tv έκανε μια εκπομπή, στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες! Δείτε την εκπομπή κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Με ισχυρό κύμα καύσωνα θα αποχαιρετήσουμε τον Ιούλιο, με…. καύσωνα θα υποδεχθούμε όμως και τον Αύγουστο! Από την Τρίτη 27 Ιουλίου η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο, σκαρφαλώνοντας έως το Σάββατο 31 Ιουλίου στους 42 βαθμούς! Το κύμα καύσωνα, θα συνεχιστεί και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, με το θερμόμετρο να βρίσκεται πάνω από τους 40 βαθμούς!

Ο καιρός φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο έχει δείξει τα δόντια του για τα καλά και σε αυτό φυσικά, βοηθάει η τεχνολογία, καθώς τα επόμενα χρόνια θα μπει στο παιχνίδι το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής! Στα επόμενα 15 χρόνια, θα δούμε ιστορικά καιρικά γεγονότα, τα οποία θα λάβουν χώρα για να προχωρήσει ένα ακόμη σενάριο, που θα φέρει τον εγκλεισμό και πάλι, του ανθρώπου!

Όλα ξεκίνησαν με μια πανδημία, θα ακολουθήσουν και άλλες, αλλά κυρίως το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, που τόσα χρόνια χρησιμοποιούν για να πείσουν τον κόσμο ότι φταίει άνθρωπος, ήρθε η ώρα για το ρόλο της! Τεράστιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις θα καταστραφούν, στρώνοντας το δρόμο προς μια επισιτιστική κρίση. Ένα ακόμη έργο, για να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός!

Τα μεγάλα γεγονότα είναι μπροστά μας! Η επομένη 15ετία κρύβει πολλά και σημαντικά γεγονότα. Να είστε προετοιμασμένοι. Τώρα αρχίζουν όλα! Καλή δύναμη, καλό κουράγιο σε όλους. Εμείς θα είμαστε μαζί σας, για όσο το επιτρέψουν οι συνθήκες ακόμη! Βλέπετε ο διωγμός της ανθρωπότητας γενικότερα, αρχίζει! Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για αυτά που θα συμβούν, το Xalazi Tv έχει ξεκινήσει μια σειρά ενημερωτικών εκπομπών, στο κανάλι μας στο YouTube Xalazi Web Tv. Δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

 

Διαβάστε επίσης