Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

16:40 | 25 Ιουνίου 2022
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Βροχερή η νεά εβδομάδα!

δημοσίευση στις 03/04/2021 10:46
Βροχερή η νεά εβδομάδα!

Άστατος ο καιρός τη νέα εβδομάδα!

Αντιφατικές καιρικές διαθέσεις κρύβει ο Απρίλιος, καθώς και αυτός ο μήνας θα χαρακτηριστεί από ξαφνικές μεταβολές του καιρού. Οι καταβάσεις ψυχρών αερίων μαζών θα συνεχιστούν στην περιοχή μας, την ίδια ώρα όμως, τα πρώτα θερμά κύματα από την Αφρική θα κάνουν την εμφάνιση του, καθώς η Άνοιξη προσπαθεί όλο και ποιο έντονα να επιβάλλει τους ρυθμούς της. Ο χειμώνας πάντως, δεν εγκαταλείπει εύκολα τα όπλα!

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, η σημαντική άνοδο που παρουσιάζει η θερμοκρασία, θα συνεχιστεί και το  Σάββατο 03 Απριλίου, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται τις μεσημεριανές ώρες, 7 με 10 βαθμούς υψηλότερα σε σχέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Πέμπτη 01 Απριλίου. Τη νέα εβδομάδα ωστόσο, η θερμοκρασία θα πέσει και πάλι... εντυπωσιακά!

Οι βροχές δεν θα λείψουν τις επόμενες ημέρες, αρχής γεννωμένης από τη Βόρεια Ελλάδα και μέσα στην εβδομάδα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Μια άστατη καιρικά εβδομάδα μας υπόσχεται ο καιρός, με τις περισσότερες βροχές να εκδηλώνονται στα Δυτικά και το Αν. Αιγαίο. Στις ορεινές περιοχές, οι χιονοπτώσεις θα επιστρέψουν από την Κυριακή 04 Απριλίου, ενώ στα ημιορεινά και τα πεδινά ενδέχεται να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις!

Αναλυτικότερα στην εξέλιξη του καιρού, μπορεί το Σάββατο 03 Απριλίου να κυλήσει με ανοιξιάτικο καιρό, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα συμβεί το ίδιο και για την Κυριακή όπου η χώρα μας αναμένεται να χωριστεί καιρικά σε δύο τμήματα, με την βόρεια Ελλάδα να βιώνει ένα προχωρημένο Φθινόπωρο, την ίδια στιγμή που νοτιότερα θα κυριαρχεί η Άνοιξη. Εντυπωσιακές θα είναι οι θερμοκρασιακές διαφορές που θα παρατηρηθούν.

Νεότερες πληροφορίες θα δίδονται στο Xalazi Radio Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 23:00 – 00:00 το βράδυ. Για σύνδεση με το Radio Xalazi KΛΙΚ ΕΔΩ. Και κάθε πρωί 07:00 - 11:00 ακούς Γιώργο Τράγκα ''EN AΘΗΝΑΙΣ'' στο Radio Xalazi και κάθε απόγευμα 19:00 - 20:00 βλέπεις Γιώργο Τράγκα ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ'' στο Xalazi Tv, για σωστή ενημέρωση!

Διαβάστε επίσης