Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

16:48 | 25 Ιουνίου 2022
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα!

δημοσίευση στις 12/10/2020 08:58
Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα!

Ισχυρή κακοκαιρία από το βράδυ της Δευτέρας!

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα, αρχικά στα Δυτικά και από τη νύχτα σε όλη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα αρχικά σήμερα Δευτέρα θα έχουν τοπικό χαρακτήρα στα Δυτικά, αλλά βαθμιαία από το απόγευμα θα ενταθούν στις εκεί περιοχές. Τη νύχτα προς Τρίτη σταδιακά η κακοκαιρία θα κινηθεί ανατολικότερα.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, τα εντονότερα φαινόμενα αναμένονται στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Τα λιγότερα φαινόμενα θα έχουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη, όπου σε γενικές γραμμές το πέρασμα αυτής της κακοκαιρίας θα είναι σύντομο.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους, χαλαζοπτώσεις και σε τοπικό επίπεδο ανεμοστρόβιλους ή υδροστρόβιλους. Από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν σημαντικά η Αττική και η Θεσσαλονίκη, με τα εντονότερα φαινόμενα να απασχολούν τη συμπρωτεύουσα και τη Χαλκιδική, όπου ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα.

Στο Radio Xalazi θα υπάρχει ενημερωτική εκπομπή σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 21:00 – 22:00 το βράδυ και 00:00 - 01:00 τη νύχτα. Στο Xalazi Tv θα υπάρχει έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβριου 22:00 - 00:00 το βραδυ. Η εκπομπή από το τηλεοπτικό κανάλι, θα αναμεταδίδεται ταυτόχρονα και απο το Radio Xalazi. Για σύνδεση με το Radio Xalazi ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Για σύνδεση με το Xalazi Tv ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης