Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

04:11 | 18 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ισχυρή κακοκαιρία την Τρίτη!

δημοσίευση στις 10/10/2020 09:27
Ισχυρή κακοκαιρία την Τρίτη!

Επικίνδυνων διαστάσεων κακοκαιρία την Τρίτη!

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας και κυρίως την Τρίτη, με πολύ ισχυρές καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις, τοπικές χαλαζοπτώσεις, εμφάνιση ανεμοστρόβιλων ή υδροστρόβιλων, θυελλώδεις ανέμους έντασης 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας. Καλά οργανωμένο χαμηλό βαρομετρικό με ψυχρό μέτωπο, καθώς και δευτερεύουσα διαταραχή, θα διασχίσουν τη χώρα μας.

Η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει ιδιαίτερα έντονα το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική, τη Βοιωτία, την Κεντρική και Νότια Εύβοια καθώς επίσης την Αν. Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου, με εξαίρεση την Κρήτη, όπου αναμένεται να επηρεαστεί λιγότερο από αυτή την κακοκαιρία. Συνίσταται στους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας, καθώς η κακοκαιρία είναι σε θέση να προκαλέσει προβλήματα.

Σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχειά, μετά από μια πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Τετάρτη, αναμένεται νέα ισχυρή κακοκαιρία στη χώρα μας από την Πέμπτη το απόγευμα έως και το Σάββατο το πρωί, με ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Νεότερα στοιχεία θα δίνονται σε τακτά και έκτακτα δελτία από την ιστοσελίδα μας, καθώς επίσης από το Radio Xalazi, από το Xalazi Tv και από το τηλεοπτικό κανάλι ‘’Ε’’.

Στο Radio Xalazi θα υπάρχει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 22:00 – 00:00 το βράδυ και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 13:00 – 14:00 το μεσημέρι. Στο Xalazi Tv θα υπάρχει έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 22:00 – 00:00 το βράδυ. Στον τηλεοπτικό σταθμό ‘’Ε’’ θα υπάρχει ενημέρωση την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 19:00 – 20:30 το βράδυ. 

Από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατοκύριακο, θα σας ενημερώνουμε για τον καιρό, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ''Ε Τv''. Για σύνδεση με το Radio Xalazi ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Για σύνδεση με το Xalazi Tv ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Για σύνδεση με το κανάλι ‘’Ε’’ συντονιστείτε μέσα από την Cosmote Tv,καθώς επίσης και από την ιστοσελίδα του σταθμού κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.  

Διαβάστε επίσης