Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

06:11 | 25 Σεπτεμβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Υποχωρεί σταδιακά ο υδράργυρος...

δημοσίευση στις 07/10/2020 08:49
Υποχωρεί σταδιακά ο υδράργυρος...

Αλλάζει εντυπωσιακά ο καιρός από την Πέμπτη...

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυμαίνεται η θερμοκρασία, καθώς θερμές αέριες μάζες έρχονται από την Αφρική. Ωστόσο, το φαινόμενο βρίσκεται σε σταδιακή υποχώρηση. Από την Πέμπτη μάλιστα αναμένεται εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού, καθώς ένα σύστημα θα διασχίσει την χώρα μας, φέρνοντας βροχές και... φρέσκο δροσερό αεράκι που θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα. Οι Βοριάδες θα επιστρέψουν και θα ρίξουν τη θερμοκρασία!

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα ο κυκλώνας Δέλτα κατηγορίας 4, θα φθάσει στη χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό τις επόμενες ώρες. Συνοδεύεται από ανέμους 215 χλμ/ώρα και θα περάσει από το νοτιοδυτικό τμήμα των νήσων Κέιμαν θα κινηθεί προς τις νότιες ακτές των ΗΠΑ, πιθανόν στο επίπεδο της Λουϊζιάνας, στην οποία θα φθάσει αργά το βράδυ της Πέμπτης ή την Παρασκευή.

Στο θέμα του κορωνοίου, έχουμε εξελίξεις και όπως όλα δείχνουν, ο κορωνοσερίφης της χώρας μας και οι πληρωμένοι λοιμωξιολόγοι που σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό, θα... κάτσουν σύντομα στα σκαμνί της δικαιοσύνης και θα εξαερωθούν από την οργή του λαού! Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, καλεί της κυβερνήσεις της Ευρώπης, να μην συνεχίσουν να λαμβάνουν τόσο αυστηρά μετρά και θα πρέπει πλέον να ακούσουν την κοινωνία!

Το ποσοστό θανάτων με βάση την επίσημη εκτίμηση νοσούντων σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ, αφήνει ένα ποσοστό της τάξεως του 0,13%. Δηλαδή, μικρότερο κι από αυτό της γρίπης… Και εσένα ακόμη σε τρομοκρατούν! Σκέψου γιατί! Θέλουν πράγματι το καλό σου;

Διαβάστε επίσης