Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

05:05 | 24 Ιουνίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Χιόνια στα ορεινά του Αγίου Γεωργίου!

δημοσίευση στις 23/04/2020 12:12
Χιόνια στα ορεινά του Αγίου Γεωργίου!

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και... χιονοπτώσεις!

Πυκνές χιονοπτώσεις εκδηλώνονται από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης 23 Απριλίου στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο. Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες σημείωσε αισθητή πτώση, με τον υδράργυρο στην ορεινή Ήπειρο να κυμαίνεται έως και 2 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Στην υπόλοιπη χώρα εντυπωσιακή είναι η πτώση της θερμοκρασίας, η οποία έχει σημειώσει βουτιά έως και 12 βαθμούς, σε σχέση με τις θερμοκρασίες που επικρατούσαν το Σαββατοκύριακο. Οι βροχές ωστόσο είναι επιλεκτικές και δεν επηρεάζουν ολόκληρη τη χώρα, με έμφαση κυρίως τα Βορειοδυτικά και Δυτικά τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι είναι ενισχυμένοι, ωστόσο για την ώρα, δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Στην εξέλιξη του καιρού αναμένεται αισθητή βελτίωση τις επόμενες ημέρες, με απουσία βροχών και σταδιακή άνοδο του υδραργύρου. Νέα μεταβολή αναμένεται στις 27 Απριλίου, για την οποία θα δώσουμε λεπτομέρειες σε επόμενα δελτία μας. Οι εναλλαγές του καιρού, φαίνεται πως θα συνεχιστούν πάντως και το πρώτο πενθήμερο του Μαΐου, καθώς διατηρείται η παρούσα κυκλοφορία.

Η έξοδος από την καραντίνα θα μας βρει με έναν άστατο γενικά καιρό, όπως άστατη θα είναι και η καθημερινότητα μα από εδώ και πέρα. Καθώς η νέα τάξη πράγματων θέλει να επιβάλλει πράματα και καταστάσεις, όλα δείχνουν ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για τον παγκόσμιο έλεγχο της αύξησης του πληθυσμού της Γης. Το αυξάνεστε και πληθύνεστε, μας στρίμωξε για τα καλά στον πλανήτη!

Αρρώστιες και αποξένωση του ανθρώπου θα ριχτούν στην μάχη, μέχρι να γίνει κατοικήσιμος ο πλανήτης Άρης! Μέχρι τότε η ανθρωπότητα θα περάσει από 40 κύματα, καθώς θα πρέπει να ελεγχθεί η σκέψη και ο τρόπο ζωής, την ώρα που το μικρόβιο θα εξαπολύεται για να αρχίσει να ελαττώνεται το ανθρώπινο είδος. Φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά τα γεγονότα είναι εδώ. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Νεότερα για τον καιρό μπορείτε να ακούτε και μέσα από το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας Radio Xalazi καθημερινά 22.00 - 00:00 το βράδυ κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Επιπλέον αναλύουμε όλο το παρασκήνιο της υποτιθέμενης και καλοστημένης ''επιδημίας''.

Διαβάστε επίσης