Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

22:52 | 20 Οκτωβρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Όσο ζείς μαθαίνεις αρκεί... ελεύθερος!

δημοσίευση στις 22/04/2020 11:05
Όσο ζείς μαθαίνεις αρκεί... ελεύθερος!

Εντυπωσιακό στάσιμο μέτωπο στην περιοχή μας!

Αρκετά φθινοπωρινό είναι το σκηνικό του καιρού τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας, αλλά και γενικότερα στη Νότια Ευρώπη, καθώς αυξημένη συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες, συνοδεία σποραδικών βροχών στα πεδινά αλλά και χιονοπτώσεων στα ορεινά, κυριαρχούν στο καιρικό σκηνικό της χώρας μας έστω και αν η Άνοιξη έχει έρθει ημερολογιακά. Ο καιρός ωστόσο έχει άλλες βλέψεις, με το χειμώνα τελικά να… έρχεται καθυστερημένα!

Αιτία για την αλλαγή αυτή είναι ένα εντυπωσιακό σε έκταση στάσιμο μέτωπο, μήκους μεγαλύτερου των 5.000 χιλιομέτρων, που εκτείνεται από τον Βισκαϊκό Κόλπο στον Ατλαντικό Ωκεανό έως την Κασπία Θάλασσα στο εσωτερικό της Ασίας! Το μέτωπο έχει προκύψει στις περιοχές σύγκλισης ψυχρών αερίων μαζών του βορείου ημισφαιρίου και θερμών αερίων μαζών στα νότια.

Το σπάνιο ομολογουμένως αυτό φαινόμενο καταγράφεται και στην εντυπωσιακή δορυφορική εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου, που παραθέτουμε στην αρχή του άρθρου. Τέτοιας έκτασης μέτωπο, είναι από τα πολύ σπάνια και δεν το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας. Πραγματικά, η φύση βρίσκει τρόπους να εξακολουθεί να μας εκπλήσσει συνεχώς και τελικά, όσο ζεις μαθαίνεις και ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα για τον καιρό!

Αρκεί βέβαια να ζήσεις και ελεύθερος! Σημασία δεν έχει να μείνεις κλεισμένος σε ένα κλουβί για να αποφύγεις το… αναπόφευκτο, αλλά να χαρείς τη ζωή μέχρι τέλους. Εξάλλου, ούτε το πώς αλλά ούτε το πότε θα φύγουμε από αυτό τον κόσμο γνωρίζουμε. Κάτι που ξεχάσαμε μέσα σε αυτό το θέατρο της ''πανδημίας'', είναι πως είμαστε περαστικοί από αυτό τον κόσμο. Eάν δεχόμαστε αβίαστα ότι βλέπουμε στην τηλεόραση, τότε εύκολα πέφτουμε θύματα!

Παραδίδουμε τις προσωπικές ελευθερίες μας και το μέλλον μας, στα χεριά όσον θέλουν να υλοποιήσουν τα μοχθηρά σχέδια τους. Ήδη το θέμα της ''πανδημίας'' σε παγκόσμιο επίπεδο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αποκαλύπτονται πλέον τα πραγματικά γεγονότα της καλοστημένης παραστάσεως. Όποιος θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει. Αποκαλυπτικό είναι ρεπορτάζ με όλα τα πραγματικά γεγονότα της ''πανδημίας''. Αναλυτικά ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Νεότερα για τον καιρό μπορείτε να ακούτε και μέσα από το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας Radio Xalazi καθημερινά 22.00 - 00:00 το βράδυ κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Επιπλέον αναλύουμε όλο το παρασκήνιο της υποτιθέμενης και καλοστημένης ''επιδημίας''.

Διαβάστε επίσης