Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

09:09 | 23 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Το κρύο φεύγει αλλά... για λίγο!

δημοσίευση στις 16/01/2019 10:26
Το κρύο φεύγει αλλά... για λίγο!

θα ζεστάνει ο καιρός το επόμενο 10ήμερο αλλά μετά...

Αρκετά έντονο καιρικό ενδιαφέρον είχε το πρώτο 15νθημερο του Ιανουαρίου, το ποιο μας έβαλε κυριολεκτικά στην κατάψυξη. Τα απανωτά κύματα χιονοπτώσεων που επηρέασαν τη χώρα μας, έφεραν το χιόνι για ακόμη μια φορά στην πόλη των Αθηνών και γενικότερα στα πεδινά του Νομού Αττικής, τα οποία κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών της Τρίτης 15 Ιανουαρίου, χιονίστηκαν αξιοπρεπώς, για δεύτερη φορά φέτος!

Ωστόσο δεν παρατηρήθηκε αυτή τη φορά, στα ενδότερα του Νομού χιονόστρωση, με εξαίρεση κάποιες ελαφριές στρώσεις χιονιού στα Βόρεια προάστια. Η επίσκεψη του χιονιού στην Αθήνα για δεύτερη φορά φέτος, δίνει το σύνθημα για μια ακόμη μια έλευση του χιονιού μέχρι το τέλος του χειμώνα, καθώς ακόμη είμαστε στην αρχή και… ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι την Άνοιξη! Το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη χώρα όπου το χιόνι θα επιστρέψει!

Μπορεί ο καιρός να βελτιωθεί σχετικά το επόμενο διάστημα και να ζεστάνει, με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει σταδιακά το επόμενο δεκαήμερο στους 15 με 17 βαθμούς, ωστόσο ο γεροχειμώνας καραδοκεί και ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, προς το τέλος Ιανουαρίου, κυρίως μετά τις 25 του μήνα, θα πρέπει να περιμένουμε νέο γύρο ψυχρών εισβολών και χιονοπτώσεων, ακόμη και σε πεδινές περιοχές!

Όλα αυτά βέβαια θα τα παρακολουθούμε συνεχώς το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς πλέον επιστρέφουμε στην καθημερινή σας ενημέρωση, μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας, λόγω απαραίτητων εργασιών στη σελίδα μας, που δεν μας επέτρεψαν για μερικές ημέρες να έχουμε πρόσβαση στο σέρβε μας, ώστε να ολοκληρωθούν απαραίτητες εργασίες. Το περιοχικό μας μοντέλο καιρού έχει αναβαθμιστεί πλήρως, ώστε να πέτυχουμε καλυτέρα προγνωστικά αποτελέσματα, κάτι το οποίο φάνηκε ήδη.

Μπορείτε να βλέπετε τα δεδομένα του περιοχικού μας μοντέλου κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Επίσης, μέσα από το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας, θα σας ενημερώνουμε καθημερινά 22:00 - 00:00 το βράδυ, για όλες τις εξελίξεις. Είμαστε σίγουροι, πως με τις νέες αναβαθμίσεις στη σελίδα μας, θα βελτιώσουμε σημαντικά τα αποτελέσματα των προγνώσεων μας, τα οποία ήδη είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Για σύνδεση με το Radio Xalazi ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


Διαβάστε επίσης