Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

21:24 | 27 Φεβρουαρίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Η Μπάρμπαρα φεύγει, ο χειμώνας όχι!

δημοσίευση στις 10/02/2023 12:28
Η Μπάρμπαρα φεύγει, ο χειμώνας όχι!

Νέος χιονιάς αναμένεται σύντομα στη χώρα μας!

Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βελτιωθεί εντυπωσιακά ο καιρός! Ένα χαμηλό βαρομετρικό στην περιοχή της Ιταλίας, το οποίο μετατρέπεται σε χαμηλό με τροπικά χαρακτηριστικά, ετοιμάζεται να δώσει σφοδρότατες χιονοπτώσεις στην Ιταλία. Θα επηρεάσει όμως και τον καιρό στη χώρα μας, διατηρώντας το μουντό και κρύο σκηνικό, ενώ θα δώσει και κάποια φαινόμενα τις επόμενες ημέρες! Αναλυτικές πληροφορίες θα δώσουμε σε επόμενο δελτίο μας.

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έδωσε μεγάλα ύψη χιονιού, τα οποία σε πολλές περιοχές προσεγγίζουν τα 2 μέτρα! Μια αξιόλογη δυναμική του συστήματος, που όμως δεν κατάφερε να δώσει τα αναμενόμενα και προσδοκώμενα, στο εσωτερικό του Νομού Αττικής, με τη Μπάρμπαρα να αφήνει γενικά λίγα εκατοστά στις εντός λεκανοπέδιου περιοχές! Η ακρόπολη πάντως, για ακόμη μια χρονιά, κατάφερε έστω και ελαφρώς, να ντυθεί στα λευκά! Περιμένοντάς τον επόμενο χιονιά, ας προετοιμαστούμε!

Όπως όλα δείχνουν το καιρικό ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο! Μάλιστα καραδοκούν πολύ επικίνδυνα και δυναμικά συστήματα! Ας έχουμε το νου μας λοιπόν, ειδικά από τις 18 Φεβρουαρίου και μετά! Ο χιονιάς θα επιστρέψει και μάλιστα, αυτή τη φορά δριμύτερος! Εμείς θα σας ενημερώσουμε και πάλι έγκαιρα, για την καιρική αυτή εξέλιξη! Το θέμα είναι από ... που! Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά τα ενημερωτικά μας μέσα.

Πριν απο24 ώρες δεχθήκαμε επίθεση από χακερ, με αποτέλεσμα τα τηλεοπτικά μας κανάλια Xalazi Tv και Νewsallday να έχουν διαγραφεί! Η επίθεση από χακερ έγινε χθες το πρωί, όταν ξαφνικά άρχισε να προβάλετε μη συμβατό περιεχόμενο στα κανάλι μας. Χακαρίστηκαν οι προσωπικοί μας λογαριασμοί Gmailπου ήταν συνδεδεμένοι με τα κανάλια και έτσι η πρόσβαση από τους χακερ ήταν πλέον μονόδρομος.

Aπό αύριο θα στήσουμε το Xalazi Tv από την αρχή! Μπορείτε να κάνετε ήδη εγγραφή στο κανάλι, ενώ όσοι έχετε στα αγαπημένα σας τον παλαιό player, θα πρέπει να το διαγράψετε και να χρησιμοποιήσετε το νέο Link. Για σύνδεση και εγγραφή  KΛΙΚ ΕΔΩ. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας στηρίξετε και πάλι και θα καταφέρουμε να κάνουμε το κανάλι, όσο μεγάλο και ισχυρό ήταν! Διαδώστε το νέο λινκ και στηρίξτε την προσπάθεια μας, να μάθει ο κόσμος το νέο Xalazi Tv! Σας ευχαριστούμε θερμά!

Διαβάστε επίσης