Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

13:09 | 28 Μαΐου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ο Χειμώνας Επιστρέφει Νικητής!

δημοσίευση στις 26/02/2023 08:11
Ο Χειμώνας Επιστρέφει Νικητής!

Όσοι τελειώνουν το χειμώνα θα τρέχουν να τα μαζεύουν!!!

Ολοκληρώνει τον κύκλο της η καλοκαιρία που ενέσκηψε στη χώρα, μετα το τέλος της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο δελτίο, η Μπάρμπαρα μπορεί να έφυγε, ο χειμώνας όμως όχι! Το αναμενόμενο διάστημα καλοκαιρίας που προηγήθηκε, θα το πληρώσουμε ακριβά... σύντομα! Όσοι βιάζονται να τελειώσουν τον χειμώνα, θα τρίβουν τα ματάκια τους! Προετοιμαστείτε γιατί ο Μάρτιος δεν αστειεύεται!

Οι πρώτοι μετεωρολόγοι έχουν αρχίσει να μιλούν για το τέλος του χειμώνα! Τα συστημικά βοθρωκάναλα της Ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία είναι άκρως συστημικά και εξυπηρετούν τα πολιτικά συμφέροντα των εκάστοτε κυβερνήσεων, με σκοπό της μαζική εξαπάτηση του κόσμου, θα φάνε για άλλη μια φορά τα μούτρα τους! Τα χιόνια θα επιστρέψουν σύντομα και πάλι στις αυλές μας, ενώ σημαντικές βροχές αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες!

Από την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μπαίνουμε για αρκετές ημέρες σε μουντό καιρό, με περάσματα βροχών και ενισχυμένους ανέμους στα στα 7 - 8 μποφόρ που τοπικά θα φτάνουν τα 9 μποφόρ, που θα μεταφέρουν αφρικάνικη σκόνη στην χώρα μας. Πτώση της θερμοκρασίας θα αρχίσει σταδιακά από την Τετάρτη, ενώ ισχυρές ενδείξεις για ψυχρή εισβολή με χιόνια και σε πεδινές περιοχές, διαφαίνεται μετά της 6 Μάρτη. Πάρτε τα μέτρα σας λοιπόν!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Αρκετά μουντό το σκηνικό, ενώ βροχές αναμένονται στο Βόρειο Ιόνιο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και κατά τόπους στη Θεσσαλία και τη Δυτική Στερεά. Λίγες λασποψιχάλες οι πρόσκαιρες μπόρες φαίνονται στα νησιά του Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου.  Από την Τρίτη περιμένουμε κακοκαιρία, καθώς χαμηλό βαρομετρικό θα προσεγγίσει την περιοχή μας με βροχές αλλά και χιόνια στα Βόρεια ορεινά.

Δείτε καθημερινά δελτία καιρού και αναλύσεις στα τηλεοπτικά κανάλια μας στο YouTube. Βρείτε το Xalazi Tv κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ το Meteo Alarm Tv κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. και το Newsallday TV κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Κάντε εγγραφή στα κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι, για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε νέα μας εκπομπή. Ακούστε αναλυτικές λεπτομέρειες και στο καιρικό μας ραδιόφωνο. Βρείτε το Radio Xalazi, το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.  

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας - Λευτέρης Σούσος

Διαβάστε επίσης

δημοσίευση στις 23/01/2022 14:55
Συνοπτική Ανάλυση Τhe Great Nightmare!