Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

17:49 | 09 Δεκεμβρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ!!!!

δημοσίευση στις 28/01/2023 15:38
ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ!!!!

Αυξημένες πιθανότητες για κύμα σφοδρών χιονοπτώσεων!

ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Σε μακρά περίοδο βαρυχειμωνιάς εισέρχεται η χώρα μας από τη νέα εβδομάδα, κυρίως όμως προς το τέλος της! Με βάση και τα σημερινά διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, εφιστούμε την προσοχή σας για την αυξημένη πιθανότητα ελεύσεως στη χώρα μας ισχυρού και πολυήμερου κύματος χιονιά, που θα χτυπήσει με ένταση αρκετές περιοχές της χώρας, με έμφαση την Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ελλάδα. Ο κύριος όγκος των χιονοπτώσεων θα εκδηλωθεί από το Σαββατοκύριακο 4 – 5 Φεβρουαρίου και μετά. Σύμφωνα με τις πρώτες αποχρώσεις ενδείξεις, διαφαίνεται μια τάση να υπάρξουν με μικρά διαστήματα παύσεως, συνεχείς χιονοπτώσεις στη χώρα μας, κατά το χρονικό διάστημα 04 έως 18 Φεβρουαρίου!

Την ακριβή ένταση και διάρκεια των χιονοπτώσεων, θα σας την αναλύσουμε μέσα στην εβδομάδα. Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε με νεότερο έκτακτο δελτίο μας. Το παραπάνω σενάριο που αναλύεται, με τα σημερινά διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία έχει πιθανότητες επαληθεύσεως 40%. Θεωρούμε πως έως την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, οι πιθανότητες θα έχουν αυξηθεί σημαντικά και θα μπορέσουμε να οριοθετήσουμε το ακριβές χρονικό διάστημα της ελεύσεως των φαινομένων, την ακριβή διάρκεια της κακοκαιρίας, την ένταση των χιονοπτώσεων και σε πεδινές περιοχές και φυσικά, το εάν μπορεί να επηρεαστεί μεγάλο μέρος της χώρας. Τονίζεται, πως πρόκειται για τα πρώτα προγνωστικά δεδομένα, οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές!

Δείτε καθημερινά δελτία καιρού και αναλύσεις στα τηλεοπτικά κανάλια μας στο YouTube. Βρείτε το Xalazi Tv κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ το Meteo Alarm Tv κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. και το Newsallday TV κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Κάντε εγγραφή στα κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι, για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε νέα μας εκπομπή. Ακούστε αναλυτικές λεπτομέρειες και στο καιρικό μας ραδιόφωνο. Βρείτε το Radio Xalazi, το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.  

Με εκτίμηση: Πολυχρόνης Κώστας

Διαβάστε επίσης

δημοσίευση στις 23/01/2022 14:55
Συνοπτική Ανάλυση Τhe Great Nightmare!