Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

09:00 | 08 Δεκεμβρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Και στο βάθος Κρύο και... όχι μόνο!!!

δημοσίευση στις 21/12/2021 11:11
Και στο βάθος Κρύο και... όχι μόνο!!!

Κρύο και... περιορισμοί, ποδαρικό στο νέο χρόνο!

Σχετική βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός στη χώρα μας, καθώς με την απομάκρυνση της ψυχρής εισβολής, η θερμοκρασία θα σημειώσει πλέον άνοδο και οι βροχές, έστω και πρόσκαιρα θα περιοριστούν. Μια μικροδιαταραχή, χωρίς ιδιαίτερο καιρικό ενδιαφέρον, θα απασχολήσει τη χώρα μας την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, όπου και περνάμε επίσημα στον... χειμώνα, καθώς σημειώνεται το χειμερινό ηλιοστάσιο! Καλό χειμώνα και... καλή δύναμη!

Σε καιρικό επίπεδο το πέρασμα σε αυτή τη νέα εποχή, θα μας φέρει το βαρύ χειμώνα στην πόρτα μας, καθώς όπως έχουμε ήδη πει, το κρύο ήρθε για να μείνει! Έτσι λοιπόν, μετά τις 28 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει σταδιακά δριμύτερο, φέρνοντας και πάλι το λευκό επισκέπτη στη χώρα μας! Ο νέος χρόνος ξεκινάει φέρνοντας καιρικές εκπλήξεις, τις οποίες θα αναλύουμε καθημερινά! 

Σε κοινωνικό επίπεδο το πέρασμα στη νέα εποχή, σηματοδοτεί την έναρξη μεγάλων γεγονότων, τα οποία θα φέρουν την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με πολλά δεινά μέσα στο 2022! Ας προετοιμαστούμε λοιπόν πνευματικά και ψυχικά, για τις μεγάλες δυσκολίες που φέρνει η νέα εποχή! Ας δούμε ως ευκαιρία μετάνοιας, τις κρίσιμες στιγμές που έρχονται, λίγο μετά την είσοδο του νέου χρόνου! 

Αυτή τη φορά πρέπει να συντριβούμε μπροστά στο δημιουργό μας, για να ζητήσουμε συγχώρεση και άφεση αμαρτιών. Ας διαλογιστούμε με τον εαυτό μας, ας γονατίσουμε μπροστά στο δημιουργό μας, για να πάρουμε δύναμη για τις δυσκολίες που θα έρθουν, μετά του Αγίου Ιωάννη! Η ζωή μας θα αλλάξει ριζικά! 

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τις εξελίξεις αυτές, αλλά και για τα καιρικά θέματα, θα δίνονται στο Xalazi Tv στο κανάλι μας στο Youtube. Δείτε τις εκπομπές που έχουν προγραμματιστεί να μεταδοθούν, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Επιπλέον, θα υπάρχει καιρική ενημέρωση καθημερινά στις 23:00 το βράδυ στο Radio Xalazi, το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας. Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Προηγούμενο Άρθρο:
Πρόσκαιρο κρύο τα Θεοφάνεια!
Επόμενο Άρθρο:
Σε εξέλιξη η κακοκαιρία!
Διαβάστε επίσης