Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

02:35 | 31 Μαρτίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Τα χιόνια επιστρέφουν στα... πεδινά!

δημοσίευση στις 23/03/2021 10:45
Τα χιόνια επιστρέφουν στα... πεδινά!

Νιφάδες θα πέσουν και στο Ν. Αττικής!

Προς το χειμωνιάτικο έγειρε το σκηνικό του καιρού τις τελευταίες ημέρες, με τα χιόνια να έχουν επιστρέψει σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα της Βόρειας Ελλάδας, ενώ σποραδικές βροχές σημειώνονται σε αρκετές περιοχές. Τις επόμενες ημέρες ο χειμώνας θα δείξει περισσότερο τα δόντια του, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τα χιόνια θα κατηφορίσουν και σε πεδινές περιοχές ανήμερα την 25η Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο το βράδυ, με περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς Βοριάδες και σταδιακά τα χιόνια να κατεβαίνουν στα πεδινά της Αν. Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, των Σποράδων, της Εύβοιας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, ενώ χιονόνερο θα σημειωθεί στα υπόλοιπα πεδινά της Ανατολικής και Νότιας χώρας.

Την Τρίτη 23 Μαρτίου ο καιρός θα είναι πάντως αρκετά φθινοπωρινός, με αυξημένη συννεφιά και βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές όλης της χώρας. Λίγες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο, το Ιόνιο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα σταματήσουν ωστόσο και θα περιοριστούν στα νότια και ανατολικά.

Νεότερες πληροφορίες θα δίδονται στο Xalazi Radio 21:00 – 00:00 το βράδυ. Για σύνδεση με το Radio Xalazi KΛΙΚ ΕΔΩ. Και κάθε πρωί 07:00 - 11:00 ακούς Γιώργο Τράγκα ''EN AΘΗΝΑΙΣ'' στο Radio Xalazi και κάθε απόγευμα 19:00 - 20:00 βλέπεις Γιώργο Τράγκα ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ'' στο Xalazi Tv, για σωστή ενημέρωση!

Διαβάστε επίσης