Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

21:05 | 23 Οκτωβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

To 112 πνίγηκε για πάντα στην Εύβοια!

δημοσίευση στις 10/08/2020 06:43
To 112 πνίγηκε για πάντα στην Εύβοια!

Ποιος άραγε πρέπει να ξηλωθεί?

Θλιβερός είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας με 7 νεκρούς μέχρι στιγμής, έναν αγνοούμενο και τεράστιες καταστροφές στην περιοχή της Εύβοιας.  Μια επικίνδυνη κακοκαιρία, όπως είχαμε αναφέρει, ολοκλήρωσε τον κύκλο της και αποχωρεί, Δεν αποχωρούν όμως οι ανίκανοι άνθρωποι από καίριες θέσεις του κράτους. Το 112 κάηκε στο Μάτι και… πνίγηκε για πάντα στα ποτάμια της Εύβοιας.

Κατά δήλωση του κ. Χαρδαλια, υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, τα προγνωστικά συστήματα της Πολιτικής Προστασίας, έδιναν για την ευρύτερη περιοχή της Ευβοίας 63 χιλιοστά βροχής και έπεσαν 300 χιλιοστά! Το προγνωστικό σύστημα ΘΗΣΕΑΣ του μετεωρολογικού κέντρου του Xalazi.gr, έδινε στο χρονικό διάστημα από 00:00 έως 06:00 της Κυριακής 9/8/20 περί τα 200 χιλιοστά!

eboia

Το 112 είναι μόνο διακοσμητικό στοιχείο για να στέλνει SMS για... μασκούλες. Η ποιο άκυρη δήλωση υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας: Το 112 δεν είναι «διά πάσαν νόσων», αν το είχαμε ενεργοποιήσει θα είχαμε εκατόμβη νεκρών. Λυπάμαι πραγματικά κύριε Υφυπουργέ, αλλά δεν έχετε καταλάβει ούτε το στοιχειώδη ρόλο των εργαλείων σας, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά πλαισιώνουν την Πολιτική Προστασία ανεπαρκή και ακατάλληλα πρόσωπα. Παραίτηση πότε?

Διαβάστε επίσης