Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

20:42 | 23 Οκτωβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Έχει νοημά ποια ο... καιρός ;

δημοσίευση στις 29/03/2020 11:14
Έχει νοημά ποια ο... καιρός ;

Ο καιρός θα είναι βροχερός, αλλά ποιος αλήθεια ενδιαφέρεται;

Mε χειμωνιάτικη διάθεση αποφάσισε να μας αποχαιρετήσει ο Μάρτιος και ο… χειμώνας! Ο ανύπαρκτος για το σύνολο της χώρας χειμώνας, αποφάσισε να κάνει την εμφάνιση τους στο… τέλος της ζωής του ή αν θέλετε, προσπαθεί να αναστηθεί, λίγο πριν την… Ανάσταση! Σημαντικές είναι οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στις ορεινές περιοχές, με πολλά βουνά να έχουν βάλει πάνω από 80 εκατοστά χιονιού.

Οι άνθρωποι των πόλεων, δεν έχουν πλέον την ευκαιρία να πάρουν τα... βουνά για να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο! Αυτό είναι προνόμιο αυτών που μένουν ήδη στα βουνά! Δυστυχώς ή ευτυχώς, ένας ιός που έφεραν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις στη ζωή μας, για να υλοποιήσουν τα μοχθηρά και σκοτεινά σχέδια τους, εις βάρος των προσωπικών ελευθέριων και για το καλό της ανθρωπότητας, δεν μας αφήνει το περιθώριο να πάρουμε τα βουνά!

Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή! Να επιστρέψουμε όμως στα καιρικά καθώς εάν αναλύσουμε την τρέχουσα κατάσταση, θα βγούμε και έκτος θέματος αλλά κυρίως, πολλοί θα με αποκαλέσουν φαντασμένο, τρομολάγνο, ανίδεο, ξερόλα και όλα τα παρόμοια που συνοδεύουν τις οποίες καταστάσεις προσπαθεί να προσεγγίσει κάποιος. Δεν ξέρω ποια εάν έχει σημασία να ασχολούμαστε με τον καιρό ή με αυτά που ετοιμάζονται για εμάς, χωρίς εμάς!

Επειδή όμως η παρούσα σελίδα είναι καιρική θα μείνουμε στον καιρό. Από εκεί και πέρα, ας σκεφτεί ο καθένας προσωπικά, γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράματα στον πλανήτη μας και κυρίως, με ποιο σκοπό! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Όλο αυτό θα οδηγήσει κάπου. Το που, ας το σκεφτεί ο καθένας προσωπικά, αρκεί να έχει ανοιχτά μυαλά! Στον καιρό λοιπόν θα επιστρέψουνε παρακάτω, καθώς και η νέα εβδομάδα θα είναι βροχερή.

Η είσοδο μας στην Άνοιξη και η αλλαγή πλέον στη θερινή ώρα που ισχύει από τις 03:00 τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή, ήρθε με φθινοπωρινή, ίσως και χειμωνιάτικη διάθεση. Η αλλαγή στη ροή της κυκλοφορίας θα μας φέρει το επόμενο 15νθήμερο, αντιμέτωπους με πολλές βροχές, ίσως και σε καθημερινή βάση, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί, λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Ο χειμώνας θέλει πριν φύγει, να μας δείξει ότι ξύπνησε από το λήθαργο!

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Διαβάστε επίσης