Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

11:13 | 30 Μαΐου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Βροχερό το... Σαββατοκύριακο!

δημοσίευση στις 08/11/2019 13:22
Βροχερό το... Σαββατοκύριακο!

χαλάει και πάλι ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου...

Υποχωρεί το κύμα κακοκαιρίας που επηρέασε τη χώρα μας την Πέμπτη αλλά και σήμερα, με έντονες βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Τα ισχυρότερα φαινόμενα το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου εντοπίστηκαν στη Δυτική Κρήτη, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και την Κεντρική Στερεά. Τα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν πλέον στα βορειοανατολικά.

Πρόσκαιρη θα είναι όμως η βελτίωση του καιρού καθώς από αύριο Σάββατο και από τα Δυτικά, αναμένεται εκ νέου επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που θα συνοδευτούν και πάλι από χαλάζι, ανεμοστροβίλους και ισχυρούς ανέμους. Έως το μεσημέρι του Σαββάτου τα φαινόμενα θα περιορίζονται στα Βορειοδυτικά, αλλά από το βράδυ θα βρέξει στα υπόλοιπα Δυτικά.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου η κακοκαιρία θα ενταθεί σημαντικά και θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα, δίνοντας βροχές και καταιγίδες. Από το μεσημέρι της Κυριακής, βροχές περιμένουμε και στην Αθήνα έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Έντονα φαινόμενα αναμένονται όμως και στη συμπρωτεύουσα και στην περιοχή της Χαλκιδικής και της ευρύτερης Ανατολικής Μακεδονίας.

Βελτίωση θα σημειώσει ο καιρός τη Δευτέρα αλλά από την Τετάρτη αναμένεται νέο χαμηλό βαρομετρικό, το οποίο θα δώσει βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα παραμείνουν Νοτιάδες έως το τέλος της επομένης εβδομάδας, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρείται σταθερά πάνω από τους 23 με 25 βαθμούς! Οσίων αφορά την εξέλιξη, δεν αναμένεται υποχώρηση της θερμοκρασίας έως τις 20 Νοεμβρίου!

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού, που αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, θα δίνονται καθημερινά 22:00 – 23:30 το βράδυ στο πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας Radio Xalazi, αλλά και κάθε Σαββατοκύριακο 16:00 – 18:00 μέσα από το Sun Radio. Για σύνδεση με το Radio Xalazi ΚΛΙΚ ΕΔΩ, ενώ για σύνδεση με το Sun Radio, το ενημερωτικό ραδιόφωνο της χώρας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


Διαβάστε επίσης