Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

19:33 | 17 Σεπτεμβρίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη

δημοσίευση στις 11/06/2019 10:12
Ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη

καταιγίδες θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας...

Την Τρίτη 11 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αρχικά καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδευτούν από χαλάζι. Από την καιρική αυτή μεταβολή, δεν θα επηρεαστούν τα νησιά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου, με εξαίρεση τα ορεινά τμήματα της Ρόδου και της Κρήτης όπου θα σημειωθούν καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 14 έως 31 βαθμούς, στα Κεντρικά από 15 έως 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 28 βαθμούς.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αρχικά καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδευτούν από χαλάζι. Από την καιρική αυτή μεταβολή, δεν θα επηρεαστούν τα νησιά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου, με εξαίρεση τα ορεινά τμήματα της Ρόδου και της Κρήτης, όπου θα σημειωθούν καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 14 έως 32 βαθμούς, στα Κεντρικά από 15 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 17 έως 34 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 30 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Τρίτη αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες προς το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς. Την Τετάρτη αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδευτούν από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.  

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Τρίτη αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες, συνοδεία χαλαζοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς. Την Τετάρτη αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες, συνοδεία χαλαζοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 11.06.19 ώρα 10:00


Διαβάστε επίσης