Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

19:56 | 17 Σεπτεμβρίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

δημοσίευση στις 10/06/2019 10:35
Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

σποραδικές βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας...

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν, δίνοντας βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τα φαινόμενα στα Δυτικά και Κεντρικά θα έχουν κυρίως τοπικό και παροδικό χαρακτήρα, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι γενικευμένα και θα συνοδευτούν από τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς κατά τόπους ανέμους.

Υπάρχει πιθανότητα σε περιοχές της Βόρειας χώρας, όπως η Χαλκιδική και το Θρακικό Πέλαγος, τα φαινόμενα να εκδηλωθούν και τις βραδινές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 30 βαθμούς, στα Κεντρικά από 15 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 30 βαθμούς.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου σε όλη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στην Αν. Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Αν. Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι αυξημένες, δίνοντας σποραδικές βροχές. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στην υπόλοιπη χώρα, δίνοντας τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 30 βαθμούς, στα Κεντρικά από 15 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 17 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 30 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς. Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις, oι οποίες προς το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, κυρίως στα Βόρεια και Δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 10.06.19 ώρα 10:30


Διαβάστε επίσης