Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

20:17 | 17 Σεπτεμβρίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Εσωτερική

Υποψήφιος με την Νέα Πνοή ο Γιώργος Μάρκογλου στα Βριλήσσια.

δημοσίευση στις 22/05/2019 09:06
Υποψήφιος με την Νέα Πνοή ο Γιώργος Μάρκογλου στα Βριλήσσια.

Ο Γιώργος Μάρκογλου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...

Στο δρόμο προς τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, ένα ακόμη παιδί της ερασιτεχνικής μετεωρολογικής κοινότητας, θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του. Ο Γιώργος Μάρκογλου γεννήθηκε στα Βριλήσσια τον Μάρτη του 1984, αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων και το Λύκειο Πεντέλης.

O Γιώργος Μάρκογλου σε εκπαίδευση Εθελοντών δασοπυρόσβεσης

ethelontis

Ο Γιώργος Μάρκογλου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Πισιμίση. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό, υπήρξε εθελοντής πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Σώμα για οκτώ χρόνια, όπου έλαβε τον τιμητικό βαθμό του αρχιπυροσβέστη, και συνεχίζει να είναι εθελοντής πυροσβέστης στην Πολιτική Προστασία Βριλησσίων και στον ΣΠΑΠ.

neapnoi

Είναι μέλος του Δ.Σ. της ομάδας χειροσφαίρισης (Handball) του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων. Εργάσθηκε στις εταιρείες Γερμανός και OTE - Cosmote και τώρα εργάζεται σε μεγάλο επενδυτικό όμιλο ως IT Manager.


Διαβάστε επίσης