Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:20 | 21 Ιουνίου 2018
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Εσωτερική

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

δημοσίευση στις 30/12/2016 22:01
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

χιονοπτώσεις απόψε στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, αυτή τη φορά με χιονοπτώσεις και στη Βορειοανατολική Ελλάδα. Τις επόμενες ώρες περιμένουμε επιδείνωση του καιρού στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, με χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές. Τη νύχτα, τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στη Χαλκιδική το Βόρειο Αιγαίου.

Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στην Ανατολική Ελλάδα, μέσα στη νύχτα θα ενταθούν στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια αλλά και την Κρήτη, όπου θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νησιού, καθώς και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται στη Βόρεια Ελλάδα από το μεσημέρι ή το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ από το απόγευμα θα αρχίσει υποχώρηση της κακοκαιρίας και στην Ανατολική Ελλάδα, η οποία θα επεκταθεί στα Νότια από το βράδυ του Σαββάτου.

Στην αλλαγή του χρόνου, νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 τα φαινόμενα θα εξακολουθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα εξασθενήσουν σταδιακά από το μεσημέρι της Κυριακής και μέχρι το βράδυ, ο καιρός θα έχει βελτιωθεί.

Η επιδείνωση του καιρού θα γίνει αισθητή απόψε τη νύχτα και στην Αττική, καθώς  αναμένονται χιονοπτώσεις κυρίως στα Βόρειοανατολικά του Νομού, με ελαφριές χιονοστρώσεις στις παραθαλάσσιες Ανατολικές περιοχές. Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν κατα περιόδους, έως το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχειά, νέα σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, κυρίως όμως από την Τετάρτη και μετά, με πιθανόν μια παρατεταμένη σε διάρκεια κακοκαιρία.

Λεπτομέρειες για τη νέα εβδομάδα, θα δώσουμε σε επόμενο δελτίο μας, ενώ θα υπάρχουν και έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές στο πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας. Απόψε συντονιστείτε 22:00 – 02:00 στο Radio Xalazi όπου θα υπάρχει συνεχείς ενημέρωση στο για τα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα. Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας 


Διαβάστε επίσης