Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

10:50 | 30 Μαΐου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Επικαιρότητα  > Εσωτερική

Στις δημοτικές εκλογές ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Διολέτης Νικόλαος

δημοσίευση στις 11/05/2019 10:12
Στις δημοτικές εκλογές ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Διολέτης Νικόλαος

το δικό μας παιδί στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Στη μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης μπαίνει ένας ακόμη γνώστης του καιρού. Αυτή τη φορά προέρχεται από το χώρο της ερασιτεχνικής μετεωρολογίας. Ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος και γνωστός σε όλους μας Νίκος Διολέτης, κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας - Ερυθρών - Οινόης, με τον συνδυασμό ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'', με υποψήφια δήμαρχο την κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου - Ρουμελιώτη.

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκε η ερασιτεχνική Μετεωρολογική κοινότητα, και όχι μόνο, την υποψηφιότητα του... δικού μας παιδιού. Από μικρή ηλικία οι καιρικές συνθήκες τράβηξαν την προσοχή του και γρήγορα, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Η ενασχόληση του για τον καιρό, ανέδειξε και το ανήσυχο πνεύμα του, που ψάχνει συνεχώς για καινούρια πράγματα.

Η υποψήφια Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλιας-Ερυθρων με τον συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου - Ρουμελιώτη

ekloges

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες  του Νοεμβρίου 2017, που κατέστρεψαν τη πόλη του αλλά και το σπίτι του, με δική του πρωτοβουλία τοποθετηθήκαν μετεωρολογικές κάμερες σε σημεία που είναι σημαντικά για τη παρατήρηση καιρικών φαινομένων, ώστε να υπάρχει γρήγορη ενημέρωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο ίδιος μας δήλωσε: ''Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω πράξη πράγματα που ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας - Ερυθρών, τα έχει πραγματικά ανάγκη και ένα από αυτά είναι η στοιχειώδης ενημέρωση γύρω από τα καιρικά φαινόμενα, που επηρεάζουν έντονα το δικό μας τόπο. Επιδιώκω αλλά και θα επιδιώξω συνεργασία με επίσημους και ερασιτεχνικούς φορείς, ώστε να αποφευχθούν άλλες απώλειες από καιρικά φαινόμενα, είτε ανθρώπινες είτε υλικές. Εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία μέσα από τις επερχόμενες εκλογές''.

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Διολέτης στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας - Ερυθρών - Οινοής

diletis_dimos

Εμείς, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε πάντα δίπλα του σε ότι χρειαστεί στο Δήμο που αγωνίζεται.


Διαβάστε επίσης