Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

22:59 | 02 Αυγούστου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Αλλάζει και πάλι ο καιρός...

δημοσίευση στις 15/10/2020 09:42
Αλλάζει και πάλι ο καιρός...

Έρχονται βροχές και στο βάθος... χειμώνας!

Με καλές καιρικές συνθήκες περάσαμε το τελευταίο 48ωρο, ωστόσο μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή αναμένεται να μας επηρεάσει από σήμερα σταδιακά , κυρίως όμως αύριο, δίνοντας και πάλι βροχές σε πολλές περιοχές, αυτή  τη φορά όμως τα έντονα φαινόμενα θα είναι επιλεκτικά και αφορούν περιοχές όπως: Ιόνιο, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Βόρειο – Ανατολικό Αιγαίο.

Σήμερα Πέμπτη γενικά στο σύνολο της χώρας θα εξακολουθήσει να επικρατεί καλοκαιρία, αλλά μέσα στην ημέρα θα αρχίσει να γίνεται αισθητή η αλλαγή του καιρού στη Δυτική Ελλάδα και πλέον, από τη νύχτα προς Παρασκευή σε όλο και περισσότερε περιοχές της χώρας. Την Παρασκευή λοιπόν  θα έχουμε ένα φθινοπωρινό σκηνικό, με την ομπρέλα να είναι απαραίτητο αξεσουάρ, έστω και εάν σε κάποιες περιοχές θα έχει και… ήλιο!

Σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχειά, αξίζει να τονιστεί πως τη νέα εβδομάδα το σκηνικό θα αλλάξει τελείως! Οδεύουμε σε ποιο κρύες μέρες, με το Βοριαδάκι να παίρνει τη σκυτάλη και να φέρνει στη χώρα μας, τα πρώτα σημάδια του βαθέως φθινοπώρου και του.. χειμώνα! Από την Τετάρτη και μετά η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε καθημερινή πτώση, ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος Οκτωβρίου, να έχουμε και ατ πρώτα χιόνια στα ορεινά!

Κλείνοντας να σας υπενθυμίσουμε πως το πρώτο καιρικό ιντερνετικό τηλεοπτικό κανάλι είναι γεγονός! Το Xalazi Tv ξεκίνησε και σας περιμένει να σας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο του καιρού και.. όχι μόνο! Ήρθε η ώρα να αλλάξεις κανάλι και συνήθειες! Σήμερα 15:00 - 17:00 το μεσημέρι και 19:00 - 21:00 το βράδυ θα υπάρχει αναλυτική καιρική ενημέρωση. Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Και βέβαια ακούμε Radio Xalazi κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης