Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

01:36 | 27 Νοεμβρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Η Θάσος αποτελείωσε τον Χαρδαλιά!

δημοσίευση στις 21/08/2020 08:02
Η Θάσος αποτελείωσε τον Χαρδαλιά!

Ερωτηματικά για τον ρόλο του 112!

Μια ακόμη τρανταχτή αποτυχία σημείωσε ο Υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς και το περιβόητο 112 το οποίο το έχει κάνει τσιφλίκι του, για να εξυπηρετεί, μάλλον, πονηρούς σκοπούς. Μετά την Εύβοια ήρθε η Θάσος, να ξεγυμνώσει την ανικανότητα ολόκληρου του προσωπικού που απαρτίζει την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και κυρίως, του Υφυπουργού κ. Χαρδαλιά, ο οποίος αρέσκεται στο ρόλο του... άγριου κωρονοσερίφη.

Η ανικανότητα του πλέον, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, αφού όπως στην περίπτωση της Εύβοιας, έτσι και στη Θάσο το 112 δεν έστειλε ενημέρωση για καταιγίδες στην περιοχή. Μάλιστα εάν αναλογιστούμε, ότι το φαινόμενο ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έφτασε στην Θράκη, τότε η αποτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού ολόκληρη η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, έμειναν χωρίς ενημέρωση! Αναλυτικά ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Στα καιρικά να έρθουμε τώρα, καθώς το χαμηλό βαρομετρικό απομακρύνεται από την περιοχή μας και ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα βελτιώνεται αισθητά. Στην υπόλοιπη χώρα, η όποια αστάθεια εμφανίστηκε στα ορεινά, θα περιοριστεί και αυτή, ενώ το μελτέμι θα συνεχιστεί έως και τα μέσα της νέας εβδομάδας. Η θερμοκρασία δεν θα σημείωση αξιόλογη μεταβολή και μένει να δούμε, με τι διάθεση θα κάνει ποδαρικό ο Σεπτέμβριος.

Η επικράτηση μελτεμιού στο Αιγαίο τις τελευταίες ημέρες, έχει ως αποτέλεσμα την υποχώρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας της θάλασσας σε επίπεδα χαμηλότερα, σε σχέση με τις φυσιολογικές για την εποχή τιμές. Αντίθετα άνοδο παρουσιάζει η επιφανειακή θερμοκρασία των θαλασσών στο Ιόνιο. Σύμφωνα με το Ε.Α.Α., παρατηρούμε εντυπωσιακή διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ Αιγαίου και Ιονίου, η οποία φτάνει τους 6 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης