Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

13:24 | 20 Ιανουαρίου 2022
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Ολοταχώς για το πρώτο 40άρι!

δημοσίευση στις 11/05/2020 08:31
Ολοταχώς για το πρώτο 40άρι!

Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο!

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο υδράργυρος αυτή την εβδομάδα, με τον υδράργυρο να πλησιάζει τους 35 βαθμούς έως την Τετάρτη, αλλά να πλησιάζει τους 40 βαθμούς το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Δυο κύματα ζέστης, με το δεύτερο να είναι ποιο ισχυρό, θα φέρουν το καλοκαίρι νωρίτερα για να σκοτωθεί ο στημένος Κορωναίος, καθώς όπως είπαν γιατροί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο ιός σκοτώνεται στους 40 βαθμούς!

Ας ελπίσουμε λοιπόν από τη Δευτέρα που έρχεται, να μην συνεχίσουν να μας βομβαρδίσουν με τρόμο, φόβο και θανατικό, αφού η παρατεταμένη ζεστή αυτής της εβδομάδας, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο των 40 βαθμών, τελειώνει οριστικά το όποιο αφήγημα των ακριβοπληρωμένων καναλιών, γιατρών και όποιον άλλον έχουν πάρει μέρος σε αυτή την καλοστημένη ιστορία, η οποία αποκαλύπτεται. ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Με άκρως καλοκαιρινές συνθήκες λοιπόν θα διανύσουμε αυτή την εβδομάδα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε μαζική εξόρμηση στις παράλιες για να απολαύσουμε το πρώτο έντονο σκίρτημα του καλοκαιριού. Παίρνουμε ομπρελίτσα, αντιλαϊκό, καλή παρέα, τα καφεδάκια μας και κυρίως… προσοχή στη μάσκα γιατί με τους 40 βαθμούς, εάν συνεχίσεις να τη φοράς, δεν κινδυνεύεις να πας από τον Κορωναίο αλλά από.. ασφυξία! Προσοχή λοιπόν!

Όλα τα ωραία όμως κρατούν λίγο, καθώς ακόμη το καλοκαίρι έχει δρόμο. Αυτό θα φροντίσει να μας το θυμίσει ο καιρός και έτσι, από τη Δευτέρα ο καιρός αλλάζει και πάλι με βροχές, καταιγίδες, έντονο χαλάζι, ισχυρούς ανέμους και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας! Είπαμε το κύμα ζέστης έρχεται για λίγο, ίσα για να σκοτώσει τον ιό της φοβίας και να χτυπήσει καίρια το όλο σύστημα, που φρόντισε να μας τρομοκρατήσει όλο αυτό το διάστημα.

Όπως αναφέρουν έγκριτοι άλλωστε γιατροί: «Ο κίνδυνος θανάτου από Covid-19 είναι χαμηλός, συνεπώς οι πολιτικοί μπορούν να διαβεβαιώσουν το κοινό ότι οι χειρότεροι φόβοι μας έχουν περάσει». Αυτό αναφέρει ο Έλληνας καθηγητής ιατρικής, επιδημιολογίας κ. Γιάννης Ιωαννίδης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια.

Νεότερα και στο πρώτο καιρικό ραδιόφωνο 22.00 - 00:00 το βράδυ κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Επιπλέον αναλύουμε όλο το παρασκήνιο της ''επιδημίας'', αλλά και το σχέδιο της τεχνολογίας 5G. Άρθρο για τους κινδύνους του 5G δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης