Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

06:49 | 25 Ιουνίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Συνοπτική Ανάλυση

Με κακοκαιρία μας αφήνει το δίσεκτο 2018

δημοσίευση στις 30/12/2018 10:04
Με κακοκαιρία μας αφήνει το δίσεκτο 2018

βροχές και χιόνια την τελευτάια ημέρα του χρόνου...

Nα λοιπόν που φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμη χρονιάς. Το δίσεκτο 2018 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Ευχόμαστε ολόψυχα το 2019 να σας φέρει περισσότερες γλυκές και ευχάριστες στιγμές και να μπορέσει να σβήσει κάθε κακό και πικρία που αντιμετωπίσατε τη χρονιά που μας αποχαιρετά, εντυπωσιακά από πλευράς καιρού.

Στα καιρικά δρώμενα, η χρονιά μας αφήνει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις, μιας και είχαμε πλούσια φαινόμενα, τα οποία εμείς οι φίλοι και εραστές του καιρού, θα τα θυμόμαστε και θα ελπίζουμε να τα ξαναδούμε στο μέλλον και… ας χάλασε για αρκετό διάστημα τα μπάνια του λαού στις παραλίες, τους καλοκαιρινούς μήνες!

Με κακοκαιρία μας αποχαιρετά το 2018 καθώς η χρονιά. Η αλλαγή του καιρού έχει γίνει ήδη αισθητή από το πρωί της Κυριακής, καθώς σε αρκετές περιοχές επικρατεί συννεφιά, ενώ από το βράδυ κυρίως και μετά, έρχονται και οι βροχές! Έτσι την τελευταία ημέρα του χρόνου, θα έχουμε επιδείνωση του καιρού, με βροχές στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά – ημιορεινά, αλλά και λίγο χαμηλότερα.

Οι προετοιμασίες για τον ερχομό του νέου έτους, αλλά και τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, δεν θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο καιρός θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις μας. Αρκετά μεγάλα ποσά βροχής θα σημειωθούν στα πεδινά, ενώ πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις από τα 300 μέτρα και πάνω της Βόρειας χώρας, από τα 500 μέτρα της Κεντρικής – Ανατολικής χώρας και από τα 950 μέτρα και πάνω στα Νότια.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως, αποκτά ο καιρός τις πρώτες ημέρες του 2019 καθώς, η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με δριμύ ψύχος από τις 03 έως τις 10 περίπου Ιανουαρίοy. Ειδικά στο διάστημα από 04 έως 08 Ιανουαρίου, η θερμοκρασία στη χώρα θα βρεθεί αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν!

Από πλευράς φαινομένων, όλα δείχνουν πως θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις σε πεδινές περιοχές. Λεπτομέρειες θα δώσουμε σε επόμενο δελτίο μας. Το 2019 έρχεται αποφασισμένο να ντύσει στα λευκά, αρκετές πεδινές περιοχές της χώρας! Προετοιμαστείτε καταλληλά καθώς, ειδικά στο θέμα θερμοκρασιών θα δούμε προσεχώς θερμοκρασίες έως και -15 βαθμών!


Διαβάστε επίσης