Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

07:37 | 08 Δεκεμβρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός έως τις 23 Ιουλίου

δημοσίευση στις 17/07/2023 16:46
Ο Καιρός έως τις 23 Ιουλίου

Καυσωνικές συνθήκες από την Πέμπτη!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια και στη νησιωτική χώρα τους 33 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια και στη νησιωτική χώρα τους 33 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 35 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 40 βαθμούς και στα νησιά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 42 βαθμούς. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 42 με 43 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 43 με 44 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας - Κλέαρχος Μαρουσάκης

Διαβάστε επίσης