Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

16:23 | 14 Ιουνίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ζεστός ο Καιρός έως τις 16 Ιουλίου!

δημοσίευση στις 09/07/2023 16:03
Ζεστός ο Καιρός έως τις 16 Ιουλίου!

Ζέστη αναμένεται τη νέα εβδομάδα!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια και στη νησιωτική χώρα τους 33 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα Δυτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 35 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 βαθμούς και στα νησιά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 40 βαθμούς. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 40 με 41 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση, αλλά στα Δυτικά θα φτάσει τους 39 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας - Κλέαρχος Μαρουσάκης

Προηγούμενο Άρθρο:
Ο Καιρός έως τις 23 Ιουλίου
Επόμενο Άρθρο:
Ο Καιρός έως τις 24 Ιουνίου
Διαβάστε επίσης