Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

13:33 | 28 Νοεμβρίου 2022
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου

δημοσίευση στις 25/11/2021 11:15
Ο Καιρός έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Αρκετά βροχερός ο καιρός...

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κρήτη. Θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με σχετικά καλό καιρό και ηλιοφάνεια. Από τις βραδινές όμως ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού με έντονες βροχές και καταιγίδες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειοι 6 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 11 βαθμούς, στην Ήπειρο από 0 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 19 βαθμούς.

Tην Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα περιοριστούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 8 και τοπικά 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο, τη Στερεά, στη Θεσσαλία και την Εύβοια τα φαινόμενα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα ενισχυθούν στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά άστατος καιρός με τοπικές βροχές, αλλά και διαστήματα με καλό καιρό. Από το απόγευμα όμως στα δυτικά προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Παροδικές νεφώσεις αναμένονται στον Αττικό ουρανό την Πέμπτη. Από την Παρασκευή όμως έως την Κυριακή θα αυξηθούν και θα δώσουν βροχές και πιθανόν το Σαββατοκύριακο, τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 4 μποφόρ, αλλά το Σαββατοκύριακο θα στραφούν σε Νότιους 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παροδικές νεφώσεις αναμένονται την Πέμπτη. Από την Παρασκευή έως την Κυριακή όμως θα αυξηθούν και θα δώσουν βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 25.11.21 ώρα 11:00





Διαβάστε επίσης