Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

14:04 | 08 Δεκεμβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός έως το Σάββατο 20 Νοεμβρίου

δημοσίευση στις 15/11/2021 10:10
Ο Καιρός έως το Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Φθινοπωρινός ο καιρός έως το Σάβββατο...

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπεται συννεφιά με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 5 - 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 μποφόρ και από τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 14 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 20 βαθμούς, στη Στερεά από 9 έως 18 βαθμούς, στην Πελοπόννησο από 11 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 15 έως 19 βαθμούς.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 6 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά, δίνοντας θα τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα ανατολικά βόρειοι 4 και στα Δωδεκάνησα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις στα νότια και την Κρήτη, με λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 - 7 μποφόρ με εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Νεφώσεις αναμένονται έως το Σάββατο, με μικρή πιθανότητα για ασθενές ψιλόβροχο, έως την Τετάρτη κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί τη Δευτέρα από 13 έως 18 βαθμούς, με μικρή πτώση έως την Πέμπτη.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νεφώσεις αναμένονται έως το Σάββατο, με πρόσκαιρη βροχή την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί τη Δευτέρα από 11 έως 16 βαθμούς, με μικρή πτώση έως την Πέμπτη.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 15.11.21 ώρα 10:00

Διαβάστε επίσης