Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

15:13 | 08 Δεκεμβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός έως την Κυριακή 14 Νοεμβρίου

δημοσίευση στις 09/11/2021 11:21
Ο καιρός έως την Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Νεφελώδης καιρός και τοπικές βροχούλες...

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπεται νεφελώδης καιρός, με τοπικές βροχές στη Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 και προς το βράδυ 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 8 έως 24 βαθμούς, στη Στερεά από 11 έως 23 βαθμούς, στην Πελοπόννησο από 12 έως 25 βαθμούς και στα νησιά από 14 έως 26 βαθμούς.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στη Μακεδονία, τις Σποράδες, την Εύβοια και βαθμιαία στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ειδικά στα Βόρεια.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στα Ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη άνοδο.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη άνοδο.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Νεφώσεις θα κυριαρχούν στον Αττικό ουρανό έως την Κυριακή, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 6 μποφόρ και κατά περιόδους στα Ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νεφώσεις και ομίχλες θα κυριαρχούν έως την Κυριακή στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 09.11.21 ώρα 11:00

Διαβάστε επίσης