Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

21:24 | 23 Οκτωβρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευη

δημοσίευση στις 14/10/2021 08:04
Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευη

Κακοκαιρία με πιθανές καταστροφές!

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας, ενώ από αργά το βράδυ και σε ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση, η οποία από το βράδυ θα γίνει αισθητή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 - 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο σύνολο της χώρας πάντως θα επικρατούν μεταβλητοί άνεμοι 5 - 6 μποφόρ.

 Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 12 βαθμούς, στην Ήπειρο από 9 έως 17 βαθμούς, στη Στερεά από 13 έως 20 βαθμούς, στην Πελοπόννησο από 13 έως 21 βαθμούς και  στα νησιά από 15 έως 23 βαθμούς. Σημειώνεται ότι στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα πέσει εκ νέου στο τέλος του εικοσιτετραώρου.

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά, καθώς και ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 - 7 μποφόρ. Στο σύνολο της χώρας πάντως θα επικρατούν μεταβλητοί άνεμοι εντάσεως 5 - 6 μποφόρ.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται καταιγίδες, κατά τόπους έντονες. Οι άνεμοι θα νότιοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς, με πτώση την Παρασκευή.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται βροχές και κατά περιόδους καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα Ανατολικά τμήματα του Νομού και στη Χαλκιδική θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς, με πτώση την Παρασκευή.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 14.10.21 ώρα 08:00

Διαβάστε επίσης