Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

22:38 | 27 Φεβρουαρίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

δημοσίευση στις 18/10/2021 10:31
Ο Καιρός έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς ο καιρός...

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές. Θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 - 5 μποφόρ και από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 18 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 19 βαθμούς, στην Στερεά από 12 έως 20 βαθμούς, στην Πελοπόννησο από 11 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 24 βαθμούς.

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στην Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Μαγνησία και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 4 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Ομίχλες κατά τόπους. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα δυτικοί 3 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού. Αρχικά σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές. Το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί -  νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά κατά τόπους θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς. Την Τρίτη αλλά και έως την Παρασκευή αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς. Την Τρίτη αλλά και έως την Παρασκευή αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 18.10.21 ώρα 10:30

Διαβάστε επίσης