Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

00:11 | 13 Ιουλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο Καιρός έως την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

δημοσίευση στις 25/10/2021 07:02
Ο Καιρός έως την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού...

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και τα δυτικά τμήματα της Κρήτης. Βροχές, πιθανόν να σημειωθουν και στην κεντρική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 και στο Ιόνιο ανατολικοί 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 14 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα από 8 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 14 έως 21 βαθμούς.

Tην Τρίτη 26 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες θα είναι αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθουν στις υπολοιπες περιοχές τςη χώρας, με έμφαση τα Δυτικα και Νότια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές στο Ιόνιο, τη δυτική Κρήτη, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα, ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Από τη Δευτέρα εώς την Πέμπτη προβλέπονρται παροδικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάενιας, με μικρή πιθανότητα για παροδικές ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 18.10.21 ώρα 10:30

Διαβάστε επίσης