Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

21:39 | 28 Σεπτεμβρίου 2020
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

δημοσίευση στις 27/04/2020 08:59
Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

Γενικά ηλιοφάνεια με τοπικές μπόρες στα ορεινά...

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται καλός καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις. Στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά, το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, μόνο όμως στις εκεί ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 24 βαθμούς, στα Κεντρικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 28 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 24 βαθμούς.

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 24 βαθμούς, στα Κεντρικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 28 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 24 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 27.04.20 ώρα 09:00

Διαβάστε επίσης