Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

21:37 | 18 Ιανουαρίου 2021
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

δημοσίευση στις 30/04/2020 08:13
Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

Ζεστός Ανοιξιάτικος καιρός, με τοπικές μπόρες...

Την Πέμπτη 30 Απριλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αρχικά καλός και ζεστός καιρός. Ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν πρόσκαιρα και πεδινές περιοχές  της Βόρειας Ελλάδας. Ομίχλες θα σημειωθούν κατά τόπους, κυρίως τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 28 βαθμούς, στα Κεντρικά  από 8 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 27 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 25 βαθμούς.

Την Παρασκευή 01 Μαΐου σε όλη τη χώρα αναμένεται αρχικά καλός και ζεστός καιρός. Ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν πρόσκαιρα και πεδινές περιοχές  της Βόρειας Ελλάδας. Ομίχλες θα σημειωθούν κατά τόπους, κυρίως τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 28 βαθμούς, στα Κεντρικά  από 8 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 27 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 25 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 30.04.20 ώρα 08:00

Διαβάστε επίσης