Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

16:01 | 18 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

δημοσίευση στις 11/02/2019 07:36
Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

σταδιακή μεταβολή του καιρού με βροχές και αργότερα... χιόνια

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα αρχικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ήλιο. Σταδιακά όμως οι νεφώσεις στα Δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν  μετά το μεσημέρι σποραδικές βροχές, οι οποίες μετά το απόγευμα θα επεκταθούν στα βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τη νύχτα, ο καιρός στα Δυτικά θα επιδεινωθεί και θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 1 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 16 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 17 βαθμούς.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα χιόνια θα πέσουν στα Βόρεια και Κεντρικά ορεινά, ενώ ο καιρός στα Κεντρικά και Ανατολικά, σταδιακά θα επιδεινωθεί σημαντικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 και βαθμιαία 7 μποφόρ, με γρήγορη στροφή σε Βορειοδυτικούς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 9 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, άλλα από το βράδυ θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς. Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές ασθενείς βροχές, αλλά και διαστήματα με σχετικά ανοίγματα του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σε Βορειοδυτικούς 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 14 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς. Την Τρίτη αναμένονται παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 11.02.19 ώρα 07:30 


Διαβάστε επίσης