Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

16:05 | 18 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

δημοσίευση στις 09/02/2019 19:15
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

βελτιώνεται προσκαιρα ο καιρός...

To Σάββατο 09 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες στην Εύβοια, στην Αν. Στερεά, τη Νοτιοανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες, με λίγες ασθενείς βροχές στην Εύβοια και τις νησιωτικές περιοχές. Σταδιακά πάντως από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα με καλό καιρό.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από -1 έως 13 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 8 έως 16 βαθμούς.

Tην Κυριακή 10 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ομίχλες θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από -1 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 16 βαθμούς και στα νησιά από 8 έως 17 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το Σαββατοκύριακο περιμένουμε πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το Σαββατοκύριακο περιμένουμε αραιές νεφώσεις και κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 09.02.19 ώρα 19:00


Διαβάστε επίσης