Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

15:59 | 18 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

δημοσίευση στις 07/02/2019 09:32
Ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή

βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός και στην Ανατολική Ελλάδα...

Την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο, αναμένεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις, με ασθενείς Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αιγαίου. Μετά το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 9 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 14 βαθμούς.

Την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Στερεά, τη Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο, αναμένεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αρχικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις, με ασθενείς βροχές και βαθμιαία βελτίωση του καιρού.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 4 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 14 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 15 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Πέμπτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές, αλλά μετά το απόγευμα θα υπάρξει βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 10 βαθμούς. Την Παρασκευή αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και γενικά καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς. Την Παρασκευή στην όμορφη Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας μας, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 07.02.19 ώρα 09:30


Διαβάστε επίσης