Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

16:00 | 18 Αυγούστου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

δημοσίευση στις 06/02/2019 09:23
Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη

βροχές αναμένονται στα Κεντρικά, Ανατολικά και Νότια...

Tην Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις, με βροχές στα κεντρικά, ανατολικά και νότια, καθώς παροδικά στην Αν. Μακεδονία, το Βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι στις Κεντρικές και Ανατολικές περιοχές. Στη Δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι νεφελώδης, με διαστήματα ηλιοφάνειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 - 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο ανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 12 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 10 έως 17 βαθμούς. Μετά το μεσημέρι, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας από Βορρά προς Νότο, η οποία τη νύχτα θα γίνει αισθητή στα Ανατολικά.

Την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου στη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις, με πιθανές τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα με καλό καιρό. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις με βροχές, ενώ στα θαλάσσια τμήματα θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. 

Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 8 και τοπικά 9 μποφόρ, ωστόσο στα Νότια πελάγη θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 8 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 11 βαθμούς και στα νησιά από 9 έως 13 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Τετάρτη αναμένονται βροχές, με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Aπό το μεσημέρι, θα υπάρχουν διαστήματα με σχετικά καλύτερο καιρό. Τη νύχτα, χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 - 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σε βορειοανατολικούς 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς, με πτώση από το βράδυ. Την Πέμπτη αναμένονται βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Τετάρτη αναμένονται παροδικές βροχές, με σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς. Την Πέμπτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 06.02.19 ώρα 09:00


Διαβάστε επίσης