Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.xalazi.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

15:32 | 17 Ιουλίου 2019
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική  >  Πρόγνωση Καιρού  > Σήμερα - Αύριο

Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

δημοσίευση στις 03/02/2019 17:09
Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη

σημαντική επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες...

Tη Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές ασθενείς βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Στερεά, την Πελοπόννησο και την Εύβοια. Παράλληλα, θα σημειωθεί μεταφορά Αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί έως 7 μποφόρ, ενισχυόμενοι τοπικά στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 17 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 21 βαθμούς.

Tην Τρίτη 05 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν αρχικά τα Δυτικά, Κεντρικά Νότια και από το βράδυ το Κεντρικό, το Βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν παροδικές βροχές, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με ήπιο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 17 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 21 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες θα είναι αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς. Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις, ενώ προς το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και αργότερα καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί - Νοτιοανατολικοί 7 - 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τη Δευτέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς. Την Τρίτη περιμένουμε νεφώσεις και μέσα στην ημέρα θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - Νοτιοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας
Τελευταία Ενημέρωση: 03.02.19 ώρα 17:00


Διαβάστε επίσης